Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
andzia86- miłej zabawy na weselu, pochwal się proszę kreacją, bo ja na wesele szykuję się 10 sierpnia i kompletnie nie wiem "co się nosi"
rojku- styczności z roletami rzymskimi nie mam niestety, bo mam takie tradycyjne, ale wiem że jak będę mój beżowy pokój zmieniać na biało- szaro- czarno-czerwony to wtedy zaopatrzę się w te rzymskie))))
aaga84- co do słońca to napiszę Ci to, co mi przekazał lekarza w kwestii opalania się: "Brzucha pani nie przegrzeje, a przebywać na słońcu proszę w miarę swoich możliwości- nic na siłę". Będąc na urlopie 2 tyg.temu to jak miałam ochotę pogrzać się na słońcu to nakładałam na siebie filtr uv 30, i kapelusz słomiany na łepekA jak było za dużo słoneczka- to hyc do cienia
Kinga, Bunny- 100 lat, 100 lat.... najlepszego Kochane!!!! Czy tylko w jutrzejszym dniu Kingi mają imieniny? Muszę to sprawdzić
Dzisiaj mam pierwszą lekcję w Szkole Rodzenia, jestem ciekawa jak to będzie, jestem bardzo podekscytowana.
I chciałabym Wam się pochwalić jak moja córka wczoraj zaszalała:
[video=youtube;OGC1fqOcsJ0]https://www.youtube.com/watch?v=OGC1fqOcsJ0[/video]