reklama

Mamy listopad 2013

martula1985 szalona!! 90 babeczek?!?! :szok:

amethys babeczce z pracy w szyne włożyli nogę przez złamanego palca. Trzymam kciuki, żeby chłopaki wracali jak najszybciej do zdrowia, bo Ty to faktycznie masz biedna co chwila jakieś "rewelacje".

BabyPoznan dobry pomysł z tym wózkiem, tzn. żeby można MaxiCosi wpiąć. :)
I nikogo prześwięcać nie będę :) Masz ochotę, to pisz tutaj :P Co najwyżej mogę skopiować wiadomości do odpowiedniego wątku, ale to nie jest konieczne :P
Tak jak pisze meago i ja jej na głównym żyć nie daję i pytam o różne cuda :D

Agatka co do wyprawki ja też wolałabym sobie sama skompletować taką wyprawkę :)

reklama
meago my Ci chyba jakiś bonus dla dzidzi ze zrzuty kupimy za te porady :-)

BabyPoznań mnie też wyszła glukoza na badaniach koło 13-14 tygodnia i ginka mi zaleciła picie wody Jana szklanę dziennie. Teraz mam spokój co miesiąc na kontroli i czysciutkie siurki :tak:

hej dziewczyny dzis wam niepoodpisuje ale przeczytalam was.

szybko napiszę ze bylismy dzis u tesciowej przez chwile i musialam jakos rozrywkowo reagować na jej chore teksty.
mój M mówi ze nie wiemy co ze swietami, jak je spedzimy bo to jednak moi rodzice i jego, a tak naprawde to my juz sami tworzymy osobna rodzinną komórkę wiec sie zastanawiamy czy b osobno nie spędzić swiąt..no i samo to ze jak bedzie minus 15-20 stopni to z malszkiem nigdzie sie nie wybieramy.
a tesciówka juz swoje 5groszy..ze jak to ze ona ma miec go na wyłączność,ze musi..itp. M i ja powiedzielismy ze jednak bedzie mial dwie babcie a nie jedna a a sie wielce obraziła..eh..

o******* zebrałam tez za to że ostatn o poweidzialam ze w sklepie w miescie gdzie mieszkamy widzialam matereac za 75zł..a ona do mnie gada ze on na pewno nie jest dobry jak za taką cene i znowu mi wypomniala ze oszczeedzam na dziecku..!! a materace gryczano kokosowe tylko no kosztują..

następnie, M mowi ze jak bedziemy miec drugiego chlopaka to nie mamy imienia..a ja mówie ze kajetan, i zaczełam wymieniać jakieś smieszne typu RSZARD, albo JAREK <bo wujku M który jest troch e przyglupawy> zaczelismy sie smiać , a jego mama że super imie, a ja mówie to może FRANUŚ po moim pradziadku..razem się zgodziliismy a ta jędza znowu swoje ze FRANCISZEK ? to takie glupie imie...a ja mówie ze papiez sie tak nazywa, a franus to złe ? to zamilkła.. nie mam siły do niej..

a na koniec wrócilism do tych materaców , to w koncu sie wkurzylam i poweidzialam ze będze spał na kamieniach albo na szyszkach, a jak sie urodzi to sam sobie bdzie pieluch zmieniał :-D to ta walni ęta do mnie..tak sie popatrzyla skrzywiona i z tesktem ze " ugryzałm sie w język, bo bym ci cos poweidziala".. a ja do niej to niech Pani mówi..i sie zamkneła no jędza okropna.. do wózka tez sie wtrącać chciala.. po zakupach z ikei musiala przyleżć i zobaczyć co kupiismy zeby pokomentowac..bo nie wytrzymala..co za kobieta... :angry:

no i też wypominala ze jak bylo do kupienia mieszkanie koło niej to trzeba było brać bo jak wrcócimy do szkoły to tylko problemy bedą.. bo M do pracy ja do szkoły i jeszcze jej dziecko bede musiala przyniesc do domu NOWORODKA, do starej baby mieszkania ?? bez łóżeczka i innych przyborów ?? ją pogieło totalnie... a mieszka ok 1km przez miasto do niej..dobrze ze często nas nie idweidza ale czuje ze bedzie nas napastowac po urodzeniu dzidziusia... mam jej juz dosc a co dopiero..eh. ..no i oczywiscie ciagle powtarza ze ona sie bedzie nim opiekowac ONA...a ja ? moja mama ?? tak to jest jak M jest jedynakiem..masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eh poużalałm sie troche dziewczyny przepraszam...napisalam szybciochem z błedami ale jestem teraz u siebie u rodziców..jutro z samego rana jedziemy do lasu..moze jakis jagódek pozbieramy ;) jutro sie dodezwe. buziaczki.

amethyst - zdrówka dla dzieciaczków !

ale jak zobaczylam to to mi chyba troche ulżło :) 999567_486280948130690_763672486_n.jpg

Załączniki

• 999567_486280948130690_763672486_n.jpg
    999567_486280948130690_763672486_n.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Siostra mnie wyciągła dzisiaj do smyka kupiłam bezrękawnik, kocyk i bluzeczkę. Własnie siedzę na allegro i wybieram rzeczy do wyprawki i w sumie jest dużo taniej. Dzisiaj coś się srednio czuje, skacze mi ciśnienie nie wiem czy przez tą pogode:/

Nonek - ta pogoda chyba daje się we znaki, bo ja natomiast cały czas bym spała, normalnie usypiam na siedząco:sorry2:
Kinga - faktycznie w biedronce niektóre kosmetyki są godne polecanie, szczególnie że niektóre z nich robi Tołpa, np. żele to twarzy i mają ten sam skład, co te sprzedawane pod ich marka, a są kilka razy tańsze. Te sole do kąpieli też lubię :-) W ogóle w necie po wpisaniu kodu produktu można sprawdzić, kto tak naprawdę go robi.

Podleję kwiatki i chyba spać idę, a w ogóle mam wrażenie, że mały kopie mnie w pęcherz, niezbyt przyjemne uczucie ;/

Hej Mamusie:-)
Dziś mam starsznie zabiegany dzień co zasiądę do kompa że napiszę do was to zaraz coś mnie odciąga i tak było już kilka razy.
Ja też sie pożalę pojechałam dziś do miasta pozałatwiać zaświadczenia potrzebne mi do światczenia opiekuńczego o które się staram na babcię.Zaopatrzona w upoważnienia podpisane przez babcię zachodzę do urzedu skarbowego i okazuje się że fajnie że mam upoważnienie ale nie mam śiwstka podpisanego przez babcię z prośbą o wystawienie tego zaświadczenia....normalnie rece mi opadły
Pytam sie Pani czy ona zdaje sobie sprawę że babcia ma 97 lat i ledwo łyżkę trzyma w rece a co dopiero świstki podpisuje....Na co usłyszałam że jakoś na upoważnieniu dała radę się podpisać....
w zusie dokładnie ta sama sytuacja.Dostałam świstek do wypełnienia i podpisania przez babcię.
Zła jak nie wiem poleciałam do krusu po zaświadczenie że Ja nie jestem ubezpieczona w krusie i okazało się że też nic nie załatwię bo????.....nie mam zaświadczenia z gminy że nie jestem płatnikiem podatku rolnego i że nie posiadam pola.Nosz ku******* jak bym miała pole to bym się na krusie ubezpieczyła i teraz będąc w ciąży mogła iść na L4.
Zrobiłam maraton po mieście bo każda instytucja w innym końcu miasta ma siedzibę i wróciłam do domu zła głodna i z nogami tak spuchniętymi jak konewki.
Szybko ugotowałam obiad wyprałam 2 automaty Lenki ubranek i miałam je prasować ale brak mi sił na stanie przy desce i żelazku
Na poprawę humoru wylicytowałam na allegro Lence butki par 2:-)***ŚLICZNE BALERINKI**3-6***skórka (3406402210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
***ŚLICZNE BALERINKI**3-6***lakierowane (3406401512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

amethys- współczuję! kochana trzymaj się mocno, biedna przechodzisz tyle...:-(
brackie- biurokracja! sama miałam w najbliższej rodzinie podobną sytuację, jedynym sposobem to chyba tylko podrobienie jest.:no:
Mama Kangura- mam nadzieję, ze nic Ci nie jest! uważaj na siebie!
BannyCukino, Kinga- wszystkiego najlepsiejszego! P.S. uwielbiam to imię!:-)

Kochane, ja tak krótko. Mam od wczoraj pod opieką synka kuzynki, 4 latka. Daje czadu konkretnie. Nie mam nawet czasu do Was zaglądnąć. Odezwę się jutro wieczorem

reklama
ja się w nich zakochałam a mój R się śmieje że od razu buty jej potrzeba jak by Lenka miała w tydzień po narodzinach uczyć się chodzić:-):-D;-)
ja tam swoje wiem kobieta mała czy duża kocha buty:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry