Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja go dobrze znam, bo jesteśmy razem 9 lat, akceptuję go takim, jakim jest i jakoś nie jest mi przykro z tego powodu, że nie gada do brzucha - sama też nie gadam;-) Generalnie do facetów dociera, że mają dziecko dopiero po porodzie. Mój jest naprawdę dobrym ojcem, bardzo kocha synka, a jak byłam w pierwszej ciąży, to zachowywał się tak samo, jak teraz. Nie każdy mężczyzna musi mówić do brzuszka i go głaskać ze łzami wzruszenia w oczach, ludzie są różni.
Jak przeczytałam o Twojej teściowej, to moja wydała mi się prawie aniołem! A też mnie czasem tak wkurza niesamowicie... Ale poważnie, to nie wiem, skąd się biorą takie wredne babska:/
w dniu wizyty jem niewiele, żeby się nie przerazić wagąNonek - ja miałam 4 zajęcia z samymi kobitkami, tzw. pogadanki a teraz będą chyba 3 z facetami (kąpanie malucha, pięlęgnacja, wizyta na oddziale i ćwiczenia oddechowe)![]()