Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
masakra co za baba! ja niestety ( może i stety ) nie potrafię trzymać języka za zębami, to bym jej powiedziała. Szafę już zamówiłam i cieszę się jak dziecko ma przyjść w przyszłym tygodniu.
Na szczęście remont jako taki już za nami ale wiem przez co przechodzicie! trzymam kciuki. Moi teściowie nam bardzo pomagają także nie mam co na nich narzekać do rany przyłóż co rzadko się zdarza jak widzę u Was...
Ja na wizyytę idę dopiero 2 września i już się nie mogę doczekać małego nie widziałam już ho ho ho... a może i dłużej. w poniedziałek czeka mnie glukoza już druga.
Ja też miałam takie coś, odczuwałam to, jakby coś się chciało wydostać z brzucha przez pępek, niezbyt przyjemne
Dziewczynki właśnie poczułam pierwsze kopniaki tak wysoko, jakby 2 palce pod biustonoszem Może Milenka już się odwróciła Na ostatniej wizycie miała położenie pośladkowe