Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...dał by sobie ten szef już spokój a zwłaszcza sobie...ale ja tez pewnie bym pojechała,....bo wiem (dzięki Bogu nie z własnej autopsji) że nie warto palić za sobą mosty...

daj znac tylko od czasu do czasu byśmy wiedziały ,ze ty nadal w komplecie 

no ja też te sakramenty co musze mieć to mam bo jeszcze nie miałam na to wpływu za bardzo jak się to działo,ale ok...hehe - confi - rzeczywiście temat w TVN dla Ciebie, a dla mnie po części, hehe.. Ja jestem wierzącą osobą - ale nie praktykującą, a znowu mój mąż .. no cóż.. taki ateista z niego koffany (ostatnio na spowiedzi był 5 lat temu, tuż przed naszym ślubem, a wcześniej chyba przed bierzmowaniem - sakramenty niby te co powinien mieć to ma - ale właśnie przez to, ze tak trzeba było..). Poza tym ja mam 2 kuzynów księży, i.. I tak jesteśmy bezbożnikami, bo jedynie na śluby i pogrzeby chodzimy (na świeta jakoś nie trafiamy;-))!!! Ale znowu jak już idziemy do kościoła to więcej z niego wynosimy, niż Ci co chodzą tam regularnie listę podpisać.. ehh
Nasze dziecko będzie ochrzczone (chociaż mój mąż również proponował, aby to dziecko miało możliwość wyboru wiary, a nie, że My mamy za nie decydować..).