slonkoonline
Mama Juleczki
Pralka zużywa 60 litrów na cały cykl czyli całe pranie łącznie z późniejszym płukaniem. A ile na samo pranie pobiera wody to tego raczej nie wiadomo. A u mnie na szkole rodzenia położna bardzo polecała pranie w płatkach mydlanych. Też chciałam je kupić, ale jeszcze w sklepie nie znalazłam.
Elus trzxymam kciuki. Ja mam wizytę jutro.
To juz bardziej realne :-)
Jakbys miala gdzies w poblizu TESCO, to ja wlasnie tam kupilam. Zaraz rzuce okiem jaka to firma.
Nazywaja sie BEBI. Takie z owieczka ucieszona jakby jej ktos do kieszeni narobil
Firma Barwa Laboratorium. Mozna jeszcze kupic sobie plyn od nich, ale w moim sklepie mala butelka kosztowala ponad 12zl, wiec odpuscilam sobie. Wzielam platki... Koszt jakies nie cale 5zl. za 200g.
.Mateusz oswiadczył, że on tez chce mieć pachnące ubrania więc czeka nas test czy płyn Bebi spiera plamy z atramentu?(Od tygodnia w szkole piszą pióem:-))
Pranie zapachu nie mialo, poprostu wyjete z wody ciuszki. Chyba juz na kolejne kupie plyn. A platki beda ewentualnie na potem do prania jakichs malych rzeczy recznie. Bedzie pewne, ze sie rozpuscily. Moze nawet swoje majtaski bede w nich prac 

A jak wyglądały te skurcze? Tzn. były regularne, bolesne czy jakie?