święta świeta i po świętach...:-)
u mnie było mało świątecznie było bo mój m. pracował ale to takie ostatnie święta mało świąteczne... następne będą już we trójkę więc będziemy musieli bardziej się postarać ;-)
magda- mi taka galatretowata bezbarwna wydzielina pojawiła się jednorazowo, gdy w lutym szyjka mi się skróciała ale ona była bezbarwna i trochę przezroczysta
aga_k_m- ja jeszcze będę chciała robić badanie -wymaz z pochwy, już proszę o nie od miesiąca a lekarz mowi za wcześnie za wcześnie...

a jest ono dość ważne, bo jak ma się jakąś infekcję to przy porodzie dzidzia może się zarazić :-(
co do forum zamkniętego to ja również nie mam do niego dostępu ...trudno się mówi ...choć powiem wam szczerze, że trochę się zawiodłam. Piszę z majóweczkami od października a w grudniu ktoś poprostu mnie pominął na liście zamkniętego i takim o to sposobem o dostęp nie mogę się doprosić już prawie 5 miesięcy... no cóż już mi przestało na tym zależeć ... dobrze mi z Wami

Tylko zastanawiam się jak możemy się wymienić kontaktami tel. w razie pobytów w szpitalu. Ja osobiście nie chciałabym pisać mojego numeru tel. na otwartym...
a mój termin się zbilża, brzuszek napina i teraz w każdej chwili ....
A jak już ta chwila nadejdzie to chciałabym się nią z Wami podzielić

...
Jeśli jakaś mamusia jest chętna być moim "informatorem" to niech wyśle mi Swój numert telefonu na maila to będę jej w razie czego pisać sms'ki z porodówki hihih
. Ja w zamian mogę innej mamusi wysłać swój numer tel?
Chyba że jakaś mama jest chętna do podania swojego numeru tel. na otwartym i przekazywania radosnych informacji od nas wszystkich
co myślicie o tym pomyśle?