aneteczka
Fanka BB :)
ankzoc-pięknie urządzony pokoik:-)
confi- bratanica kochana, śliczna dziewczynka. Chciałabym swojego Słodziaka też juz tulić, ale spokojnie mam jeszcze czas;-)
Słonko-fakt, z ta aukcja dziwna sprawa, ja tez czesto korzystam z allegro ale taka akcja mi sie jeszcze nie przydażyła.
ja też sie tak zastanawiałam nad tym jak poinformować was o tym że urodziłam, choć mam jeszcze czas
ale nigdy nic nie wiadomo. Jutro ide do lekarza, wiec zobaczymy czy mi sie tam nic nie skróciło, mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Dziś jakoś tak źle sie czuje, kręci mi sie w głowie i wymiotować mi sie chce.
Nie wiem czy wy tez tak macie, ale od jakiegoś tygodnia wróciły do mnie syndromy pierwszych 4 m-c. Tzn. duszno mi, kręci mi sie w głowie, wracają mdłości. Może tylko nie kończą sie tak czestymi wymiotami, ale i tak czuje sie źle.
Dobrze że jutro mam wizyte u gin wiec sie zapytam jak i co mam robić i czy to wogóle normalne.
confi- bratanica kochana, śliczna dziewczynka. Chciałabym swojego Słodziaka też juz tulić, ale spokojnie mam jeszcze czas;-)
Słonko-fakt, z ta aukcja dziwna sprawa, ja tez czesto korzystam z allegro ale taka akcja mi sie jeszcze nie przydażyła.
ja też sie tak zastanawiałam nad tym jak poinformować was o tym że urodziłam, choć mam jeszcze czas
ale nigdy nic nie wiadomo. Jutro ide do lekarza, wiec zobaczymy czy mi sie tam nic nie skróciło, mam nadzieje że wszystko będzie ok. Dziś jakoś tak źle sie czuje, kręci mi sie w głowie i wymiotować mi sie chce.
Nie wiem czy wy tez tak macie, ale od jakiegoś tygodnia wróciły do mnie syndromy pierwszych 4 m-c. Tzn. duszno mi, kręci mi sie w głowie, wracają mdłości. Może tylko nie kończą sie tak czestymi wymiotami, ale i tak czuje sie źle.
Dobrze że jutro mam wizyte u gin wiec sie zapytam jak i co mam robić i czy to wogóle normalne.

w końcu moja dzidzia jest już tak duża, że może wyjść. Mam kilka terminów porodu, a najwcześniejszy to 21. kwietnia - myślę więc, że dzieciaczkowi nie zaszkodzi jak troszkę mu pomogę
bo ja też należę do tych ciemnych - oczy, włosy, karnacja ... ale powiem Wam, że mimo, że "ciemne geny" są silniejsze myślę, że jest duża szansa na odziedziczenie co nieco po tatusiu - już na pierwszym zdjęciu USG 13 tydzień widziałam uderzające podobieństwo w profilu dzidzi z moim P.