Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mysle ze spokojnie wystarczy ... ja mam 2 reczniki, 2 rożki, 2 kocyki i pościel do wózka ale tak patrze ze chyba bede używac kocyka na poczatek bo ta pościel taka troche za gruba mi się wydaje ...I ja się w końcu melduje:-) - jak zwykle na końcu;-), no...prawie, bo jeszcze Agi nie widziałam
Ja mam tez tylko 2 reczniki i 2 kocyki, jeden duży, drugi mały- oprócz tego jeszcze 1 pled i rożek. chyba to wystarczy. Prałam to razem z pościelą.

nie martw się słonko, jeśłi to nie galaretka a Ciebie nic nie swędzi to nie jest infekcja tylko po prostu uroda ciężarnejdziewczynki powiedzcie mi bo kurcze zauwazylam na bieliznie taka bialawa wydzieline - jakby uplawy,, nieduzo tego... coz to moze byc??? moze jakies zapalenie mi sie zrobilo... hmm bo czop raczej to to nie jest...??? doardzcie bo sie martwie...

dziewczyny a ile wy macie zmian pościeli do łóżeczka??? Ja mam 4 a się zastanawiam czy to starczy...[/FONT]
.... ja mam 2 komplety, i myślę że to spokojnie wystarczy