Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tu masz racjęZ tym wyjściem z wanny to mnie rozbawiłaś. Ja to muszę wpierw wejść do wanny, a potem zacząć wodę lać, bo jak wpierw wodę naleję, a potem ja wchodzę to jest takie ogromne CHLUP i pół łazienki mokre!
ja juz nauczyłam sie nalewać tylko pół wanny i potem sobie dolewam zawsze jesssu ja nie znosze ilości włosów tam na dole....ze wstydu się spale jak bedę musiała tak jechac do szpitalaA z goleniem to fakt. Te nogi to przy innych częściach i tak pół biedy. Ciekawe jak to będzie jak mi się skurcze zaczną...

hahahaha ja tez na razie oglądam swoją tylko w lustrzeoj dziewczyny o innych częsciach to już nawet nie wspominam
wczoraj właśnie się gimnastykowałam na dzisiejszą wizytę..oczywiście nie obyło się bez zacięć..nie mogę sie doczekać jak już będę widziała swoją....hmm:-)

hahahaha ja tez na razie oglądam swoją tylko w lustrze
i szczerze przyznam ze lustro doskonale sprawdza sie przy goleniu własnie ...troche wprawy to wymaga , pare zacięć zaliczyłam ale jest coraz lepiej :-)

:-)
hehe
i jestem z niej bardzo zadowolona bo nie tak łatwo jest się nią zaciąć
i cała się nia gole - również pod pachami i nogi