Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no a ja właśnie ja mam na liście 8 par pajacyków, i położna mówiła że to chodzi o ten najmniejszy rozmiar do 3,5kgJa na 56 mam tylko i śpiochy, body i 2 kaftaniki (kazali kupic na szpitalną wyprawke)

Czytaj, czytaj! Dziś jest światowy dzień książki.kurde muszę sobie coś do roboty wymyśleć bo ocipiejeksiążke może poczytam....
O ja też włączyłam. Dzięki za przypomnienie. Ja tych centymetrów też trochę mam, więc chętnie popatrzę.w rozmowach w toku "mam dwa metry i nie pokocham "skrzata""
Dla mnie wszystkie wyglądają na takie malusie.. :-) Ale jak układam je po prasowaniu to jednak widać, że część mam większych ubranek..ale to też zależy od materiału - bo bawełniane wydają się mniejsze a te z aksamitu większe.. A każdym razie podzieliłam na pajacyki osobno te z krótkim rękawem i z długim, spodenki osobno, kaftaniki, śpioszki itd.. A co do rozmiaru to stwierdziłam - okaże się. Czasem dziecko rodzi się tak duże, że nawet w te najmniejsze się nie mieści..więc ja sobie podarowałam główkowanie rozmiarówką 

:-)
kosztuje ok 13zl
ciągnie mnie na dole strasznie więc myślę żę to kwestia czasu
zastanawiamy się nad imieniem maja,roksana lub martynka.