reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Malgoss - te badania są robione profilaktycznie od 35tyg. ciąży
Zadnych objawów nie mam

U normalnej kobiety ona nie jest groźna, tylko dla dziecka w trakcie porodu
Dzwoniłam do mojego 2-go gin. i powiedział że nie moge tego wcześniej leczyć. Tylko i wyłącznie może zostac podany antybiotyk w trakcie porodu i idę do niego na wizytę we wtorek 28.04
tym sposobem zrobie sobie ostatnie USG

OHO! Sms'a od meza dostalam o tresci "Szykuj sie"
Znaczy musze sie ostatecznie pozegnac, bo pewnie jak wpadnie to jak poparzony i zaraz bedzie chcial leciec, chociaz sam to zawsze sie spoznia i wogole!

marzenka wlasnie juz je rzucilam na deske....

Dziewczeta prosze sie tu kulturalnie rozpakowywac i zycze milego dzionka....
DO JUTERKA!

Trzymajcie kciuki, zeby nie byl klamczuchem ;-)

Aneteczka ja na pierwszej wizycie byłam w Medisonie u dr.Kleinhardta.Ale pozniej miał wypadek samochodowy i nie mogł długo przyjmowac.I tak znalazlam dr.Makowskiego.

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki macie rację nie pisze bo kiepsko się czuje cisnienie mam cały czas wysokie spadłam z wagi 3 kg a dzidzia siedzi w brzuszku i nic tylko straszy co jakiś czas :) normalnie wczoraj to już myślałam że się popłacze dziś już samopoczucie mam troszkę lepsze widzę że następny dzidek w drodze czekamy na wieści :)

m@dz1@-spojrzałam na twoj suwaczek i dzieli nas róznica trzech dni.Ciekawe która bedzie pierwsza???Pozdrawiam cie i trzymam kciuki i zycze lepszego samopoczucia.

No ja na razie też uciekam, bo coś zjeść by wypadało. Tylko nie wiem co na obiadokolacje sobie zapodać. Coś się wymyśli. Wpadnę wieczorkiem. Mam nadzieję, że jakiś ruch będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry