reklama

Mamy majowe 2009

słonko musze Ci podziękować!

szukałaś w krateczke baldachimu, więc z ciekawosci zaglądałam, co Ty tam kupujesz i w efekcie kupiłam baldachim, ochraniacz i przybornik w ecru krateczke, żeby pasował do mojej ślicznej kolorowej pościeli ale i rownież do eleganckiej wizytowej Ferreti błękitnej. Jak dostane i złoże łóżeczko to wrzuce zdjęcie.

reklama
tsarina też właśnie kupiłam stelaż i baldachim :-) Śliczne rzeczy ma ten sprzedawca i jak M wróci z pracy to pewnie jeszcze coś dokupię :-)
Więc przyłączam się do podziękowań :-)

kochane ja tak na chwilkę. Dostałam wiadomość od confi na temat mamamatysi:

"CZUJE SIĘ NIEDOBRZE. MA MOCNE SKURCZE - ALE NADAL JEST W DWUPAKU. POZDRAWIA WSZYSTKIE MAJÓWECZKI - I DA ZNAĆ JAK COŚ SIĘ WYKLUJE :))"

Kaatharina - jestes wielka!! normalnie podziwiam Cię - i również liczę na podobny zwrot akcji :)))

No prosze.... Dziekowac trzeba ankzoc....
Tylko u mnie wyszlo, ze maz chce jednak tamta pierwsza z aplikacja i chyba tamto zamowie. Niech mu bedzie, ze cos wybral sam. Bedzie sie cieszyl ;-) Mozna u nich zamowic sobie tez z imieniem dziecka na kolderce.
POŚCIEL 4-el 120x90 z APLIKACJĄ (619658826) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Biore Misia 4 w kolorze zoltym. Do tego biore baldachim i przescieradlo. A to wszystko kombinowanie, bo mi sie zachcialo miec ochraniacz z malenstwem :-D

wróciłam z zakupów.. poza warzywami, mięchem na obiad i lekami - nic nie zakupiłam :((( szpery sobie na jutro zostawiłam.. Mój M "obudził" się w końcu!!! Nawet zerwał się z pracy, aby połazić ze mną za tą komodą.. O dziwo - pogadał z dwoma kumplami (ze stolarni) i sami mi ją zrobią do środy i to taką jaką chcę :))) na razie nie wiem czy mam się cieszyć czy bać.. no ale zobaczymy - wycenili ją na 250 zł + 2 flaszki :)))

a apteka - szkoda gadać!!! zostawiłam 180 zł, bo zachciało mi się oprócz feminatalu i magneB6, fissanu, kremu z gerbera, jakiegos balsamu poporodowego z Pharmaceris, no i kupiłam tez Bephanten (i tu mnie zaskoczyło - myślałam, że kosztuje on jakieś 20 zł - a tu 40 zł i to nie wiem czy dobry kupiłam:baffled:)

reklama
dziewczyny - co do mamamatysi - ja nie mam z nią kontaktu. Przekazuję tylko to co confi mi napisała.

a co do pościeli z Mamo-Tato - ja mam 2 komplety i jestem z nich naprawdę zadowolona :)) dokupię jeszcze 2 identyczne ochraniacze (na później - co by Mała sobie nózek w szczebelki nie powsadzała, a niestety osobno ochraniacza na całe łóżeczko nie można zakupić - jest tylko w tych zestawach 6 elementowych :(( ).
Także - polecam - niedrogie a fajne :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry