reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

tikanis - nono - to sobie dogodziłaś wczoraj :))) maseczki, piling, stópki... ja chyba zrobię sobie taki czas spa podczas weekendu majowego...

reklama
Ja też się Witam w Całości....obym nie została na szarym końcu sama z brzuchem :-)
Gratulacje do Mam i ich Dzieciaczków.
Uściski i Spełnienia Marzeń dla Solenizantki
W Gdańsku upał :rofl2:....ciekawe na jak długo muszę sobie krem z filtrem 30 kupić na buzie.
Powodzenia na badaniach ja mam jutro USG dokładne w szpitalu i wizytę u gin.
Muszę się dowiedzieć czy też nie wyląduje w szpitalu szybciej bo słyszałam ze z cukrzyca biorą tydzień przed terminem na obserwacje....:-(

Mamusie z południa Polski tzn Śląska zerknijcie na stronę mojego znajomego który zajmuje się wykonywaniem fot i prezentacji multimedialnych dzieciaczków. Może będzie któraś z Was zainteresowana. Sam został ojcem i tak go to wciągnęło...na filmiku głównie jest jego Gucio. A muzyka w podkładzie powoduje ze moja Zosia w brzuchu się rozpływa:-)

SzefuArt - Pracownia Fotografii

hejka ja się tylko witam i zaraz zmykam, dziś mamy szkołe rodzenia :tak:
kurde mąż coś poprzestawiał w zegarku, budził nie zadzwonił:sorry2: a że u nas tradycyjnie pada - więc w pokoiku ciemno było i smacznie się spało :wściekła/y:
a teraz to jedną reką jem, drugą robie makijaż :sorry2:
paaaaa

Ja też po porodzie jak tylko będę miała już siłę to biegnę do kosmetyczki stopy zrobić. Myślałam, że jeszcze przed pójdę. Miałam zamiar iść przed Wielkanocą, ale już mi strasznie puchły i wsyd mi było z takimi baleronami iść. A poza tym to z tego opuchnięcia to mnie aż bolą, więc stwierdziłam, że może lepiej nie...

iwonka- slicznie wyglad kacik dla synusia

tikanis, marzena- oj kochane mi tez sie marzy jakis relaksik w spa, albo posiedziec w jacuzzi chodziasz troszke :-p

aga_k_m- ja mam wizyte jutro wiec, tez poprosze o kciukaski

aga_k_m - dzięki :)

Mi sie marzy taki prawdziwy słodziutki kącik dla małego, no ale w wakacje czeka nas przeprowadzka więc nie moge za bardzo szaleć :-(
Ale robie co mogę aby było słodko, a miejsca w sypialni mało, oj mało .....
Ważne że łóżeczko się zmieściło :-):-):-):-)

coś w tych stópkach jest... ja nie mam aż tak strasznie napuchniętych, ale kostek od wew..to dawno nie widziałam.. i ten blado-sinawy kolor, bleee.. poza tym "pajączek mi taki pokaźny wyszedł na lewej stopie - a tym to już się jakoś bardziej martwię.. bo pozamykać te żyłki, to chyba nie będzie tak łatwo :baffled::-( a oczywiście podczas ciąży nie mogę żadnymi lekami się smarować:dry:

Iwona - jaka przeprowadzka?? Mam nadzieję, że nadal na Mazurach pozostaniesz? Giżycko i Węgorzewo to moje zwiedzone miejsca, które zawsze mile wspominam (pomimo sztormów, hehe) :))) więc liczę na jakieś tańsze zakwaterowania ;)))

reklama
ale się rozpisujecie..niestety nie zdołam tego nadrobić:-p
wpadłam tylko na chwilkę bo mam momencik dla siebie:-)
chciałam wam wszystkim baardzo gorąco podziękować za wszystko.
trzymam teraz za was kciuki:-)
trzymajcie się;-)

Do góry