reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hehe..to Ci się udało z tą oszczędnością..:-D
Zmykam budzić mężulka bo na zakupy jeszcze dziś idziemy..oj..znowu będzie mega zadyszka...:baffled:

Joann, tsarina, aga_k_m
miło mi, dzięki

Aż z mężem podnieśliśmy dupcie do góry i zrobiliśmy kilka fotek (bo w końcu w każdej chwili się mogę rozpakować i zdjęć z końcówki nie będzie)

A ostatnie zdjęcie ku pokrzepieniu serc (po domowemu już nie wyglądam tak świetnie ... nawet dobrze ... a nawet rzekłabym przyzwoicie :zawstydzona/y: nie wyglądam :baffled: )

Załączniki

• IMG_8890.jpg
    IMG_8890.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_8889.jpg
    IMG_8889.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_8893.jpg
    IMG_8893.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 65
moniqsan no faktycznie jakby wyżej...ale pewnie dzidzius tak sie ułozył ..na bank :tak:
ja czasem mam piłke do rugby zamiast jak zwykle do kosza :-D
szczególnie teraz kiedy nasze dzieciaczki taakie duże są ...

Joannn serio , bylam u fryzjera w grudniu , a ja tez uwierzyc nie mogłam jak policzyłam, dobrze, że mam grzywke to przynajmniej tak odrostów nie widac :-D

Tikanis, aga_k_m dzięęęki wy moje niezawodne komplemenciary...dzięki wam człowiek przynajmniej doła nie łapie :-D

a ja uciekłam na Brzydulkę...która ogladała? Ale jaja
:szok::-D

moniqsan mnie też się brzuch podniósł... jak się mała przekręciła, ale dr mówi, że się wstawia i jest dobrze..

No tak, tylko że u mnie moja niunia była główką w dół na USG w 22 tc, i potem po kolei już na każdej wizycie :sorry2: Nie wiem dlaczego, ale mam nadzieję że to u mnie normalne.
No proszę :) Takie same płytki :happy2: Przy dzisiejszym megaśnym wyborze w asortymencie :-)

reklama
Do góry