Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te debile tutaj liczą termin z USG czyli ich zdaniem 11maja i od tego 10-12 dni na pierwsza interwencje czyli 21maja - czyli praktycznie licząc fajnie jest byc w ciąży 10 miesięcyja Cie doskonale rozumiem. mialam termin na 5go, no i tez nadal czekam, a szczerze mówiac to czuje sie lepiej niz w zeszlym tygodniu.
Ty przynajmniej masz jeszcze awaryjny termin na dzis, ja nawet takiego nie mialam.
jak dlugo masz czekac zanim lekarz cos pomoze?
, bo koniec maja to tak wyjdzie a takiego klocka to ja nie wiem czy urodze siłami natury.A ja sie kiedyś dziwiłam że tu takie duże dzieci sie rodzą jak oni nie zwracają uwagi na terminy
, a większość angielek nie wie nawet kiedy w ciąze zaszło a terminu miesiączek to już w kilku procentach populacji można zliczyć
.Ciemnota jak za czasów średniowiecza.
ja tak szybko nie daruje... moja chandra poszła w las... znaczy sie na długi spacer i oby nie wracała. Pomogły trufle wiśniowe... nosz, uwielbiam je... mniam mniam...Ostatnie USG miałam w 37 tc i podał mi lekarz 3 kg. powieział też, że w 40 tc powinna ważyć 3400. No i się właściwie sprawdziło, bo urodziłam w 41 tc - 3480. Ale wiadomo, że nie zawsze się sprawdza. Początkowo bałam się, że Mała dobije do 4kg z powodu tego mojego cukru a lekarz powiedział mi, że czasami duże dziecko jest łatwiej urodzić niż małe, a wszstko zależy od ułożenia.marzena80- a jaką kochana ci podawali wagę na usg ostatnim?
Pewnie to trochę właśnie ze względu na tradycję. Ja mam drugię imię, mój mąż też i nawet nam do głowy nie przyszło, żeby jej nie dać. Ale już sprawa zamknięta. Drugie imię wybrane. Jest Natasza Paulina.Marzena - a dlaczego właściwie chcesz dać córci drugie imię?
Pewnie to trochę właśnie ze względu na tradycję. Ja mam drugię imię, mój mąż też i nawet nam do głowy nie przyszło, żeby jej nie dać. Ale już sprawa zamknięta. Drugie imię wybrane. Jest Natasza Paulina.

boszsz jak bolało...potem usiedzieć w aucie nie mogłam no i właściwie boli do teraz...no ale jak mus to mus...

ja nie wiem po cholere ci robole po raz 5462975531 szlifują te cholerne ściany na klatce schodowej...mogliby już dawno pomalowac i z głowy a tak wszystko mam w domu przysypane pyłem, masakra jakaś...szlag mnie trafi niedługo z tymi remontami...cholerna wiosna 

i jak teraz dziecko kłaśc do takiego opylonego łóżeczka...grrrrr 

chyba sie nie pogniewa.Krótkie nazwisko mam po mężu.