Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całe szczęście moja mama ma dom...i duuużo miejsca...moze faktycznie u babci bedzie lepiej z huśtaweczką ;-)confi- slonce wspolczuje ci naprawde, moze kup sobie ten olejek i wypij jedna lyzeczke, zobacz jak ekspresowo podzialalo na sheeppy a ona jeszcze jest przed terminem. Mysle, ze twoje nastawienie tez ma jakis wplyw, takze rozluznij sie kochaniutka lyknij olejku i czekaj! A co do hustawki to ja ja mam w domku i faktycznie jest duza, i gdzyby nie to ze mala ma swoj pokoik to tez bym jej nie kupila
Slonko weź stary sprawdzony sposób...węgiel aktywowany albo gorzką czekoladęWiecie jeszcze wrocilam na chwilke.... Moje pytanie na srodek przeciwbiegunkowy utknelo bez odpowiedzi.
Pomozecie cos?
Juz mam dosc bolu brzucha. Nie dosc, ze mnie w nocy budzi okropny bol, to jeszcze w dzien tak mnie wszystko boli, ze juz glupieje, czy to skurcze, czy jelita?!
POMOCY! Co ja moge wziasc na biegunke?
ale się zgrałyśmy z odpowiedziami :-) znaczy się ,ze mamy rację po prostuslonkoonline- najlepiej podejdz do apteki, ja mam w domu stoperan ale nie mozna go brac,km wiec moze podpytaj o wegiel i kup gorzka czekolade i zjedz tez pomaga