aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
confi - achhh - jak milusio mnie nazwałaś :***
anula - no proszę jakie masz śliczne dzieciaczki!!! a Sara - no cudo!!! Oby zdrowiutko Wam rosła - tego przede wszystkim życzę z całego serducha :-)
:-)
bazylia, xatia - moje gratulacje :-):-):-)!!!
barmanko - ja też liczę na to, że, jak już wszystkie się w miarę ogarniemy z Maleństwami i nowymi obowiązkami, nadal będziemy wspólnie sobie gaworzyły przy wirtualnej kawce i pysznych ciachach

anula - no proszę jakie masz śliczne dzieciaczki!!! a Sara - no cudo!!! Oby zdrowiutko Wam rosła - tego przede wszystkim życzę z całego serducha :-)
:-)bazylia, xatia - moje gratulacje :-):-):-)!!!
barmanko - ja też liczę na to, że, jak już wszystkie się w miarę ogarniemy z Maleństwami i nowymi obowiązkami, nadal będziemy wspólnie sobie gaworzyły przy wirtualnej kawce i pysznych ciachach

:-(.. Dziękowałam Bogu, że mnie przy tym nie było... Chyba bym tego nie wytrzymała.. Nie wiem - może to jest rodzaj jakiejś terapii
ale bądź tu delikatną/delikatnym i powiedz jej coś na temat tych fotek, jeżeli wiesz, że Maleństwo od 2 miesięcy nie żyje:-
ide spać już, może rano będe weselsza i znów babska... ale dobrze, że zwróciłyście mi tą uwagę, że nareszcie mogę brzuch zagłaskiwać... mrrrr będzie się działo!
nie jestem aż tak slodka...