reklama

Mamy majowe 2009

A ja nadal 2 w 1, ale w nocy mialam takie skurcze ze myslalam, ze wyjde z siebie, wprawdzie pobolewał mnie brzuch i krzyz ale ten bol nie byl taki tragiczny- najgozej bolala mnie sama macica- poprostu masakra, az oddechu nie moglam zlapac i wyrywał mnie ze snu ten ból

confi- kochana trzymam kciuki za ciebie caly czas, az mi sie w nocy snisz :-D, a najlepsze bylo to ze urodzilas coreczke :szok::-D, ale super jest twoja bratanica te wloski i pultynki:happy2:

tsarina- a mi sie snila confi, czytaj wyzej

reklama
Ożesz.... Ty orzeszku! Jaki zaszczyt.... No, no...
Skoro Ci sie tak snilo, to moze urodze dzis? Tylko chcialabym troche pozniej, jak maz wroci :-)

Przypomnialam sobie, ze musze obiadek zrobic. A zeby zrobic obiadek musze wyjsc na chwilke do sklepu, bo nie mam wloszczyzny.

Ja niestety nie moge sie pochwalic snem o forum. Jestem okropna! Obiecuje poprawic sie i w najblizszym czasie posnic troche o Was ;-)

nie dość, że cały dzień ze sobą spedzamy, to jeszcze w nocy o sobie nawzajem śnimy... jak tak dalej pójdzie, to nasze dzieci forumowo i wspólnie wychowamy, a potem zamiast na forum babyboom będziemy się udzielać na emerytowaneforumowiczki

mnie z tym dobrze.. i kurde, faktycznie, teraz tylko dwupaki napędzają forum.. a reszta ma "pełne ręce i cycki roboty"...

Witam

Ja też jeszcze 2 w 1. Brzuchol mnie troche pobolewa, ale to już od kilku dni.
Ja dziś to chyba małemu pościel poprasuje.
Wiecie, ja mam już chyba nerwice natręctw. Ciągle w nocy się budziłam i sprawdzałam czy mi wody płodowe nie odeszły:zawstydzona/y:i Tak chyba z 4 razy. Potem obudził mnie mały skurcz, juz myślałam że to poród. Dalej nic.:-p

Confi-widać co szpital to inny obyczaj. U nas standardowo zostawiają mamuski przeterminowane w szpitalu na obserwacje. I po badaniach, 2-3 razach dziennie ktg jak nic sie nie rozwinie to w 10-11 dobie dają na wywołanie.

mój gin wczoraj umówił się ze mna na wizyte i ktg w poniedziałek, czyli tez nie podejrzewa, żebym rodziła za szybko. Jak do przyszłego tygodnia nie urodze, to z końcem przyszłego chce mnie indukować.

słonko a co gotujesz?

Ja to mam jeszcze sporo do terminu, wiec lekarz nic poza KTG nie kazal robic... Pffff....
A w sumie nie wiem jak u mnie zajmuja sie "przeterminowana" ciaza. Cos slyszalam, ze do dwoch tyg. jeszcze nie wywoluja. Bo ogolnie norma ciazy dla nich to 40 tygodni "plus" "minus" 2 tygodnie.

tsarina bede robic bitki, bo wczoraj tesciowa dala miesko i juz lezy w lodowce przyprawione.

slonkoonline- ciekawe co ze mna zrobia w czwartek:confused:, mam sie zjawic po 16, na pewno beda robic ktg, sprawdzac cala moja dokumentacje, pewnie sprawdza co z niunia przez usg i na fotel..... i zadecyduja, ale sie ciesze bo kompleksowo mnie zbadaja i bedzie juz cos wiadomo

reklama
Ja jutro mam ostatnią wizytę u gin i zobacze co mi powie. Musze sie zapytać czy faktycznie odszedł mi czop i czy z rozwarciem jakiś postep. W czwartek było na 1,5 cm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry