aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
aga_k_m- ale zawsze masz juz pomysl na obiadek ;-)
i bardzo dziękuję - może jutro właśnie wykorzystam Twój pomysł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga_k_m- ale zawsze masz juz pomysl na obiadek ;-)
zjadłam była pysznawidze, ze panierka robi furrore, naprawde jest smaczne polecam

Slonkoonline - nie napieraj na mężulka bo serio go nie będzie przy porodzie..Wlasnie mnie maz znowu dobil. W zasadzie jak go znam to nieswiadomie, ale coz. Mnie dotknelo to.
Pytalam go w mailu, czy w koncu bedzie przy porodzie czy nie (zaznaczylam, ze nie musi byc przy parciu). Poprosilam tylko o pomoc w pierwszej fazie. Napisal, ze moze byc, ale tylko w pierwszej fazie, bo w tej drugiej wolalby nie byc. No to ja napisalam, ze jak obiecuje, ze bedzie w pierwszej fazie, to ja obiecam, ze nic wiecej nie bede chciala od niego. No to on mi odpisal: "Obiecuje, ze sie postaram byc".
KURDE! Albo obiecuje, albo postaram sie!
Wcale mnie nie ucieszyl.... Trudno. Chyba zaczne nastawiac sie, ze bede sama, bo cos czuje, ze on nie dojedzie, albo spozni sie niechcacy.
Ja sobie dałam spokój z pytaniami bo Mój też ma opory.. Wiem, że pępowiny na pewno nie przetnie.. Ale czy będzie w ogóle..
Jak się dowiedział ostatnio od kolegi, że on sobie powdychał gaz jak pielęgniarki wyszły z sali to jest bardziej chętny do towarzyszenia mi
hihihi..liczy, że sobie powdycha..oby tylko z ust nie zabierał mi tego gazu.. bo ładna mi to będzie pomoc.. ;-)
Mój mąż wkręcał ją i wkręcał na mój palec ale do końca nie weszła..hihihi.. Teraz noszę ją na łańcuszku :-) W buty ledwo wchodzę i aż się boję, że je sobie porozciągam i po ciąży będą za luźne 

.Prawie nic ze mnie nie leci.Nosze juz tylko wkładki.I gdybym umiała zrobic szpagat to bym go zrobiła.Trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane i gratulacje dla tych , które maja maluszki juz przy sobie.Poazdrawiam:-):-):-)