reklama

Mamy majowe 2009

reklama
K.M. - ale masz śliczności:-)

Pochwalę się, że dziś pomalowałam sobie paznokcie u nóg :-D nie lada to był wyczyn bo mam już w pasie ponad 120cm :szok:

A na moim suwaczku znowu ładne liczby :happy2: trzy piątki.. hihihi

Od dwóch dni coś mnie zanosi na wymioty..całą ciążę dobrze się czułam a tu na koniec coś nie dobrze mi...:baffled: Pielęgniarka mówi, że to może pierwsze sygnały nadchodzącego porodu.. :rofl:

aga_k_m- no nie oczywiscie narazie bede chodzic w balerinkach w tym czym wygodniej a jak opuchlizna zejdzie to je przymierze i ocenie czy zanosic do szefca czy sie przemecze:-D jasne dam znac buziaki

Druga.................

Witajcie

Ja nadal 2 w 1, choć termij na piątek mam.
Bosze................czy ja kiedyś urodze........wydaje mi się że chodzę w ciąży wieki.......:baffled:
Zastanawiam się jak będzie z moim zwolnieniem , jak przenosze????w prawdzie mam do końca maja, czyli jeszcze dość długo......ale mówią że ciąża i 42tc jest ciążą nie przenoszoną.No i co wtedy????...........może martwie się na zapas.

trzeci dwupak sie melduje :-D, kurcze to jest normalnie szok, kiedys czlowiek odpalal forum po 20 stron min do nadrobienia a teraz 1 , 2 ;-)

aneteczka- kochana ja mam zwolnienie do 13.06- a tyle nie mam zamairau chodzic w ciazy hahahah, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie sie rozpakujemy, zobaczymy co mi powiedza jutro??

Ostatnia edycja:
a ja mam dziś termin i nic.... nie ma bóli, nie ma czopa, nie ma wód, nie ma innych objawów... wkurzające zwyczajnie...

a ztym forum to straszne rzeczy się dzieją... czasami bałam się rano, że jak otworze, to 10- 20 str do nadrobienia, a tu dziewczynki posłusznie po 21 do spania i tyle!

no właśnie, ciekawe jak to bedzie z nami jak już maluchy pojawią się na świecie:confused:, czy ktos tu w ogole bedzie zagladał, nie mowiac juz o okresie wakcji ;-), ale jak przyjdzie jesien i deszcze, maluszki juz podrosna to wrocimy do łask bb :-D

Hello!:-D

A ja czwarty dwupak! Melduje sie!

tikanis ODWAGI! Trzymamy kciukasy!

Faktycznie forum podupada ;-) Ale to juz kwestia naszego zmeczenia i rozdraznienia.
A ja mam zwolnienie do 25 maja, czyli do terminu. Lekarz cos tam gadal, ze jak zwolnienie sie skonczy, a ja nie urodze to jakos mam tam sie zglaszac po dwudniowe zwolnienia... Nie mam pojecia co on tam gadal.:confused::baffled:
Dzis jade na KTG, a pozniej skoczymy lancuszek kupic siostrze.
Tymczasowo bede leniuchowac! :tak:
Chyba, ze podloge posprzatam u nas. Ale jak otworze balkon, to znow bedzie brzydko, nawlatuje tych faflunow!:baffled::dry:

Swoja droga jakby bylo juz dziecko, to chociaz byloby czym sie zajac :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry