Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga_k_m- kochana a czemu piszesz "Ale jak już pisałam - ja już w tym wątku postaram się nie udzielać ;-)"-
![]()
- z pewnością nie na "majowych mamach"!!! Tu będę starała się udzielać do samego końca i ile się da!!! No przecież nie pozbędziecie się mnie, hehe
aga_k_m nie bedziemy sie bic... ;-)

No, ale tu poprostu zupelnie pusciutko....
Ja wogole zapomnialam, ze w srody jest SZR. No i w sumie nie spodziewalam sie, ze juz tyle tematow poszlo, ze o porodzie mieli.
Mialam cicha nadzieje, ze jednak z jedna kobitka rodzi.... Znaczy nie to, ze chcialam stanac i patrzec ;-) Tak poprostu zobaczyc jak to wyglada.
Meza bratowa wczoraj do mnie dzownila. Powiedziala, ze bedzie dobrze. Zebym sobie jakis jeden punkt znalazla i w niego patrzyla.
Ja sie nasluchalam o tym wytrzeszczu oczu i napewno bede zamykac przy parciu. Nie chce miec oczu na wierzchu...
No i mowila jeszcze, zebym sie cieszyla, ze dziewczynka. Bo jej synek Bartus ostatnio ma faze strasznego lobuza. Wlazi na furtke, otwiera sobie i na druga strone ulicy do cioci chodzi, kotka topi w kaluzy, kurom babci zabiera jajka i smazy jajecznice na skrzynkach, albo zwyczajnie idzie do lodowki i bierze jajo, a potem je rozbija na podlodze na srodku kuchni.....
Jeju... jak mi opowiadala, to strasznie mi jej szkoda bylo, ze on taki niedobry. Podobno nawet na nia pluje i bije ja. Ma tylko 2 lata.

Panie położne polecały.. i nawet powiedziały, że żaden gatunek muzyczny nie jest im obcy.. hehe.. ponoć świetnie to rozluźnia (WSZYSTKICH), wiec czemu nie