slonkoonline
Mama Juleczki
aga_k_m SUUUUUPERASNA bluzka! Jejuniu, jak ja nie bylabym taka skapa tez bym sobie cos takiego kupila. EXTRA! A ja mam takie lniane biale spodnie do niej.... ;-)
ankzoc mi doslownie, jak sluchalam wlosy na glowie stawaly. Ta furtka to juz nie tylko na klucz, szwagier zalozyl jakas zasuwke specjalna. W raz nic nie pomaga, juz wlazi na furtke i z tym sobie radzi!
Wiecie, doszlam do wniosku, ze pojade w sobote na zaliczenie socjologii. Zawsze bedzie mniej na pozniej. Chociaz mysle, ze Pani wpisalaby mi zal. bez zadnego testu. Ale skocze sobie....
ankzoc mi doslownie, jak sluchalam wlosy na glowie stawaly. Ta furtka to juz nie tylko na klucz, szwagier zalozyl jakas zasuwke specjalna. W raz nic nie pomaga, juz wlazi na furtke i z tym sobie radzi!
Wiecie, doszlam do wniosku, ze pojade w sobote na zaliczenie socjologii. Zawsze bedzie mniej na pozniej. Chociaz mysle, ze Pani wpisalaby mi zal. bez zadnego testu. Ale skocze sobie....

Panie położne polecały.. i nawet powiedziały, że żaden gatunek muzyczny nie jest im obcy.. hehe.. ponoć świetnie to rozluźnia (WSZYSTKICH), wiec czemu nie
furtka
, w międzyczasie 3 razy po siusianiu zauważyłam na papierze takie gluty jak z nosa, ale nie za wiele i bez krwi. No i w krzyżu mnie łupało. Pełna nadziei, poszłam grzecznie spać, a tu lipa...:-( Spałam jak zabita i wyjątkowo miałam TYLKO 1 pobudkę na siku, więc dziś jestem naprawdę wyspana. I jak tu nie ześwirować??? No pytam?