Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny:-)
ja ze staraczek tu przypełzłam
czy któraś ma jakieś wieści od Tikanis?

aga_k_m- no racja........ jakby moj maz jeszcze chodzil zestresowany, to chyba bym zwariowala juz dawno, ale na SZR nie chodzil ze mna bo twierdzil, ze mu to nie potrzebne
, opiekowal sie malym siostrzencem wiec stwierdzil, ze ma doswiadczenie, zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie, ale wierze ze sobie poradzi :-)

aga_k_m- wiesz co faceci zawsze chca miec synow, ale jak pojawi sie corcia to swiruja na ich punkcie
M od samego początku mówił, że to będzie córeczka - o niepodważalnym imieniu Jagoda.. no i rzeczywiście.. jego marzenie się spełniło..

W ogole dla malej wszytsko musi byc najlepsz, najladniejsze itp
aga_k_m- wiesz co ja od samego poczatku, czulam ze to bedzie dziewczynka, moj maz nastawiony byl na synka i mial byc Jasiek ;-), dopiero w polowie stycznia dowiedzielismy sie plci, na poczatku mialam takie wrazenie ze maz czuje sie zawiedziony, ale teraz wiem, ze jest zakochany w małej, w sukieneczkach dla dziewczynek i rozwym kolorze, cos czuje ze bedzie ja rozpieszczalW ogole dla malej wszytsko musi byc najlepsz, najladniejsze itp