Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to pikus w porownaniu z 9 m-cami czekania;-), glowa do gory, w koncu wiecznie nie bedziemy chodzic w ciazy
, a kto nie da rady jak my! Dzielne mamuski
Ja juz zaczynam to wszytsko obracac w zart, bo inaczej czlowiek by zwariowal 
troszkę cierpliwości ... choć oczywiście doskonale Cię rozumiem. Tym czasem, rób wszystko na co nie będziesz mogła sobie pozwolić po porodzie! Jedź na te zakupy, bo nie wiesz kiedy później wyrwiesz się z domu - oj nie będzie o to łatwo! Pij gazowane i jedz co masz ochotę! A później idź spać i odpoczywaj ...a poród ... to i tak już niedługo - nie ma możliwości, żebyś się nie doczekała
wejdź też na wątek rad dla mam majowych i poczytaj, jak my się teraz wszystkie męczymy hehe - także mówie, odpoczywaj póki masz na to czas . Najlepiej wyśpij się na zapas 
annazofia, a gdzie rodziłaś?
gratuluję szczęśliwego rozwiązania![]()
Rodziłam na Madalińskiego. Jestem bardzo zadowolona i z porodu i z opieki. Położną miałam genialną. jak interesują Cię szczegóły to pisz :-)

Przed chwilą zauważyłam po siusianiu, na papierze gluta podbarwionego na różowo, może ta cholerna szyjka w końcu drgnęła
Ale same dobrze wiecie kobietki, że po czopie można i 2 tygodnie jeszcze chodzić...:-( Także się nie nastawiam, ale myśli i tak błądzą swoją drogą. Nic na to nie poradzę.
Wiem, że to absurdalnie brzmi, ale takie są efekty czekania od prawie miesiąca na tego mojego bąbla ;-)