*AgA*
maj'09 Zofikowa Mama
Hej Wam
ankzoc ale mamy pogode na pomorzu.....w porównaniu do wczoraj to nic tylko zakopać sie w pościel i przespać dzień
Ja po wizycie w szpitalu .... łączny koszt wczorajszego i dzisiejszego działania to 260 zł.
jak sobie pomysle co mozna za to kupic.....
(wczoraj lekarz 120 + usgi ktg 60 + dojazd taksi niestety 80)
Dlatego nie chciałam zeby Zosia sie przeterminowała bo bede płacic za kolejne wizyty i badania.
USG wyszło dobre wody, łozysko, przepływy i dziecko OK
KTG idealnie nudne
Wiec lekarz powiedział ze czekamy do poniedziału i w poniedziałek mam przyjechac z tego co zrozumiałam to juz na patologie.
No to do dzialam z wiekszą aktywnością zeby do poniedziałku nie czekac...
ankzoc ale mamy pogode na pomorzu.....w porównaniu do wczoraj to nic tylko zakopać sie w pościel i przespać dzień

Ja po wizycie w szpitalu .... łączny koszt wczorajszego i dzisiejszego działania to 260 zł.
jak sobie pomysle co mozna za to kupic.....
(wczoraj lekarz 120 + usgi ktg 60 + dojazd taksi niestety 80)Dlatego nie chciałam zeby Zosia sie przeterminowała bo bede płacic za kolejne wizyty i badania.
USG wyszło dobre wody, łozysko, przepływy i dziecko OK
KTG idealnie nudne
Wiec lekarz powiedział ze czekamy do poniedziału i w poniedziałek mam przyjechac z tego co zrozumiałam to juz na patologie.
No to do dzialam z wiekszą aktywnością zeby do poniedziałku nie czekac...

. Ja pierdziele to sie wczoraj wykosztowalas, ale juz pisałam wczesniej, ze na zdrowiu dzieciatka i wlasnym spokoju nie ma co oszczedzac. Tylko szkoda, ze to co dla nas najwazniejsze musi tyle kosztowac! Ja jutro wybiore sie prywatnie do lekarza, a dzis na tetno pojde, zobaczymy co mi powie 
Niedawno moja ciotka mnie pocieszyła że bardzo dużo dzieci rodzi się w pełnie księżyca - najbliższa ponoć 7 czerwca dobre sobie
, mowia ze duzo dzieci rodzi sie w burze , a moja mała juz przezyla 3 burze i caly czas fikala
, wiec chyba to nie działa na moje dziecko