Confi
Mamusia Damianka :)
Słonko , jak mała stęka Ci przy jedzeniu to podnieś ja do odbicia. ja za radą doświadczonych mamuś zaczęłam tak robić jak tylko Damian zaczyna sie prężyć, zwykle chodzi własnie o to 
a poza tym widzę ze masz dokładnie ten sam problem co większość z nas. Ja dziś się zdefiniowałam na coś pomiędzy kurą domowa a dojną krowa
lepiej tego ując nie umiem.
A tak w ogóle to się pochwalę ,ze mój syn dzis jest aniołem. Mało marudzi sporo śpi i ogólnie pozwolił mi odsapnąć psychicznie. Postarałam się dziś wyciszyć i nie denerwować jak on się denerwował i zadziałało
a jeśli chodzi o butle TT to masz smoczek 0-3? Ja nie mam problemu z ksztuszeniem, poza drobnymi incydentami,ale zwalam to na zachłanność mojego maluszka

a poza tym widzę ze masz dokładnie ten sam problem co większość z nas. Ja dziś się zdefiniowałam na coś pomiędzy kurą domowa a dojną krowa

lepiej tego ując nie umiem.
A tak w ogóle to się pochwalę ,ze mój syn dzis jest aniołem. Mało marudzi sporo śpi i ogólnie pozwolił mi odsapnąć psychicznie. Postarałam się dziś wyciszyć i nie denerwować jak on się denerwował i zadziałało

a jeśli chodzi o butle TT to masz smoczek 0-3? Ja nie mam problemu z ksztuszeniem, poza drobnymi incydentami,ale zwalam to na zachłanność mojego maluszka

mnóstwo dzieci, atrakcji, spacerujących czy odpoczywających na kocu rodzin... ale tak mi się za Polską zatęskniło że się poryczałam jak głupia zamiast cieszyć się tym wszystkim :-( :-( :-(
więc wzięłam wywaliłam cyca, przez ramię przeżuciłam pieluszką i nakarmiłam synka