Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde dziewczyny obawiam się że synek ma skazę białkową :-( :-(
jego krostki wyglądają inaczej niż te które miał do tej pory, poza tym te krostki (pojedyncze) rozlewają się, powoli tworząc jedną wielką plamę :-(
dostał najpierw za uszami, a teraz widze że ma na szyi...
a kurde moja pediatra jest na urlopie i jesteśmy umówieni dopiero na przyszły wtorek![]()
hej. mój starszy synek miał skaze białkową więc coś na ten temat wiem .mam nadzieje,że tym razem ta przypadlość mnie ominie.mikołajek dostał takich plam najpierw na policzkach.skóra w tych miejscach była bardzo szorstka i czym byś nie posmarowała to i tak skóra była czerwona i sucha.no i kolki ,długo mówić -praktycznie trwały godzinami i się nie kończyły.przeszliśmy długą drogę i dopiero wprowadzenie mieszanki mlekozastępczej(nutramigen) pomogło. dziecko przestało mieć kolki a plamy znikneły. kąpałam go w krochmalu .
..wcześniej prałam w mleczku ..ale sama nie wiem bo nie kojarzę dokładnie czy te krostki jej wyskoczyły w momencie kiedy przeszłam na proszek

jak uśnie o 10, to wstaje o 5 ;-)
)