slonkoonline
Mama Juleczki
Dziewczyny, pewnie mi nie uwierzycie ale dziś lekarka potwierdziła moje przypuszczenia: Gabrysia ma dwa ząbki!! Dolne jedyneczki :-) Gdy mówiłam o tym rodzinie to mnie wyśmiano, a tu proszę - miałam rację :-) Dziwne to bo starszak miał 9 miesięcy gdy wyszedł mu jeden ząbek, 13 gdy dwa następne :-) W sumie się cieszę bo obeszło się bez dramatów :-)
Jak już będą dobrze widoczne to wrzucę fotkę. Króliś mój malutki :-)
O zesz! No prosze! Moja Julka tez ma takie "dziwne" dziasla. Jakby jej zaraz mialy wyjsc zeby. Nawet ostatnio moja mama to potwierdzila. Slini sie do tego, ze hoho! Oczywiscie tesciowie mnie wysmiali, bo to za wczesnie.
Prosze teraz mam chociaz zywy dowod "Gabrysie", ze jednak nie za wczesnie! :-)
Wogole to przywitam sie grzecznie po dlugiej nieobecnosci "pisaniem", bo codziennie staralam sie podczytywac. Oczywiscie marnie mi to wyszlo i wiem tyle, ze gadacie o chrzcinach.
My zamierzamy sie na wrzesien, ale z naszym zapalem to chyba bedzie nieco pozniej
No i mamy taka glupia sytuacje, ze w zasadzie chrzestnych mozemy miec ze strony mezusia. U mnie trzeba by ciagnac drugie tyle gosci co planowalismy, zeby chrzestna byla moja siostra cioteczna (z ktora kontakt mamy sporadycznie sporadyczny
). Myslalam o jakiejs kolezance, ale kurde nie bardzo mam taka pewna osobe. No coz jeszcze sie pomysli, bo chyba nie predko zrobimy uroczystosc. Drugi problem, to ilosc osob i warunki lokalowe. Owszem mamy duzy dom, ale akurat salon nie pomiesci takiej ilosci osob, poza tym nie mamy stolu takiego, ani tylu krzesel. Chyba zrobimy w jakiejs restauracji. Przynajmniej przyjdzie sie na gotowe i bede myslala tylko o tym zeby zajac sie moja Julcia. 

Wczoraj bylismy na szczepieniu. Wybralismy opcje platna, zeby nie kloc tyle razy i do tego rotawirusy. Pneumokoki damy pozniej. Teraz nie widzimy takiej potzreby.
Bardzo sie ciesze, ze wybralismy opcje platna z mniejsza iloscia klocia, bo przy szczepieniu siedzialam razem z Julka i plakalam! :-( Podalam jej cyca przed wklociem, ale to bylo tak bolesne, ze puscila i plakala strasznie! Zaraz jej dalam cycusia na pocieszenie, wiec uspokoila sie, ale trzeba bylo zabrac i wkloc z drugiej strony... STRASZNE PRZEZYCIE! Rece mi sie tak trzesly, tak chcialam ja pocieszyc, ze mialam w dupie, ze swiece cyckami w przychodni.
Praktycznie 30 min. po szczepieniu siedzialam z nia w poczekalni i karmilam ja, zeby sobie przysnela, a sama siedzialam i plakalam, ze tak dalam dziecko pokloc. Nawet nie chce myslec o nastepnym! Szczesliwie, tfu, tfu nie mamy narazie zadnych komplikacji. Wrecz przeciwnie nasza buba, wlasnie slicznie sobie spi. :-)
Dziekuje dziewczeta za rade w kwestii laktatora. Kupilam tego AVENT'a. Super sprawa!
Chociaz z takich mieczakow, po calym dniu karmienia nie daje rady
No coz, ja mam w domu poprostu SUPER SSAKA 
Pokarm sciagam w nocy i jak sie uda to nad ranem. No i jak szybko nim mleko schodzi! Jeju! Kupilam torebki to przechowywania i narazie po troszku podajemy w butli, zeby panna sie przyzwyczajala. Jeszcze raz dziekuje za porade!

Aha i z takich wazniejszych zmian... KUPILISMY auto w ten weekend. Co prawda znow wycieczka na 160km. w jedna strone, ale warto bylo. Auto wymarzone, wyczekane

Ah... Bardzo polecam dla mam szukajacych auta rodzinnego. Pod kazdym wzgledem jest super RODZINNA. Pochwale sie.. dopsze?No to pozdrawiam i do klikniecia jeszcze :-) jak Panna Julcia pozwoli.
BUZIOLE!
już ząbki?? no nieźle ;-)
czy ludzie są na prawdę tak puści i głupi czy tylko szukają głupich tekstów by nam dosrać??!!??

Czujecie ? 

Będzie miała przejścia z mamusią