Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Innego sposobu nie ma. To znaczy wiem, że gdy zaczyna marudzić i trzeć oczka i zaczęłabym ją bujać na rączkach to by zasnęła, ale ja nie chcę tego robić, już wolę niech mi marudzi. Boję się jak ognia nauczenia dziecka czegoś bo wiem jak potem trudno odzwyczaić 
To też wynika z tego, że chciałam żeby się nauczyła że łóżeczko + noc=spanie 

Moniqsan - nie musisz mnie przekonywać do parasolek - ja tylko wyraziłam swoją opinię co o nich myślę, nie rozumiem skąd ten długi post skierowany do mnie?Joann, uważam że powiedzieć co lubisz będziesz mogła dopiero po kilku latach (minimum 2-ch, 3-ch) jeżdżenia z dzieckiem spacerówką.
(...)
Wiesz, my jeździmy non stop autem, codziennie, czasami kilkanaście razy dziennie muszę wyjąć i włożyć wózek do bagażnika (wystarczy że zrobię trasę dom-uczelnia-przychodnia-sklep-dom) i mam obawy jak się będzie przy tym sprawdzać spacerówka z dużymi kołami.
(...)
Bywam często na forum bb o wózkach. Założyła go dziewczyna która mieszka w USA i jest maniaczką wózków. Ma 4 dzieci i zjeździła już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt wózków i na codzień używa około 10!!! Zna się na wózkach jak mało kto, jest skarbnicą wiedzy. Dzięki niej jestem o jej doświadczenia mądrzejsza i jak jeszcze kilkanaście miesięcy temu byłam tak jak Ty przeciwniczką małych terkoczących i badziewnie wyglądających kółek tak dziś biję się w pierś bo wiem że każdą z nas to czeka
Sugerowałam się nie tylko wyglądem ale wygodą..to, że mam malutkiego syna nie oznacza, że nie wiozłam nigdy dziecka w parasolce ani w spacerówce..
a co do dłuższego użytkowania spacerówki z zestawu 3w1 napisałam, że się okaże czy nie zmienię zdania..z reguły coś 3w1 jest do bani..poczynając od szamponów a kończąc na wózkach (?) - no tego to nie jestem taka pewna..pożyjemy zobaczymy..;-)

...glowka do gory ....zapewne jutro bedzie lepiej...a faceci...coz sa po to zeby nas wkurzac....niestety..

:-);-)
mam nadzieje ze zdaze do 22 zanim maz wroci z pracy