monika1977
Fanka BB :)
Moniqsan , nie będę wybierac bo ona nie przyjedzie-mam nadzieje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha, dobrebardzo dobre
Tylko pamiętaj że jak już się zbierzesz to wybierz to którego najbardziej nie umiesz![]()
Ja pewnie zacznę jak się teściowa wprowadzi na cały grudzieńŻarty,zartami ale moja tesciowa nie jest takim potworem jak ta z kawałów.
Idę zapalic papierosa. Palę sobie od czasu do czasu.Chyba jeszcze żadna się nie przyznała do palenia.

Zdjecia sa wlasnie w spacerowce zrobione. To cos z tylu, przedluzenie budki jest faktycznie koszmarne! Jeszcze jak dziecko lezy, to ujdzie, ale jak siedzi i to badziewie wisi tak okropnie to strasznie wyglada!slonko- sliczne zdjecia malej w wozeczku.. a powiedz mi kochana ze wzgledu na to ze mamy tej samej firmy wozki czy ty juz wozisz mala w spacerowce,, bo ja raz sprobowalam i powiem ci ze jakos ta spacerowka mi sie nie widzi.. to z tylu takie dlugie wisi,, a ten pokrowiec jak maly lezy to zwisa.. i tak ciulato to wyglada.. ty tez masz takie odczucia???
Jak to moja kolezanka o wlasnym, podobnym wozku powiedziala: "Wyglada jakby zaraz mial sie przewrocic na strone tej ogromnej budy"
Jest w tym troche racji. Co do spiworka/pokrowca to nie zwisa
(coklwiek to mialoby znaczyc). Wrecz przeciwnie sterczy sztywno i zachowuje ksztalt. Dla kojarzacych kolezanek pisze o wozku nie o narzadach 

I nie obrazam sie za opinie Joannn, ze cos typu 3w1 jest badziewiem, aczkolwiek mamy takie same wozki

Zdenerwowalam sie, bo nic poza owocami nie chciala i ugotowalam zupke z groszku, marchewki, pietruszki i kawalka piersi z kurczaczka. Jadla... az sie uszy trzesly. Dalam troche, bo moj matka strasznie brzeczala, ze "pierwszy raz je i bedzie ja moze brzuszek bolal" 
Dla swietego spokoju zostawilam. Zobaczymy jak bedzie z kupka i jutro bedziemy kontynuowac. 

A jak bedzie uparcie lal i nie przestawal to odzieje dziecko w folijke, a sama bede dzielnie szla pod parasolem. Z tym, ze chyba kaloszki bede musiala zalozyc 

A ja ostatnio tez wypilam winko. Tak je jeszcze od ciazy trzymalam. O posmaku kwiatowym i jak po otwarciu sie okazalo musujace. Smakiem mnie nie powalilodołaczam do dziewczynek AA- mam dwa browary i nie zawacham się ich uzyć!
:-
Moze byc tez wspominany przez Was miodek, nawet gdzies mam zkitranego.
Z tym, ze panna Julcia ostatnio wstala kolo 2 w nocy, wiec nie wiem czy % wyparuja do tej pory....
OOOOOOoooooo....Słonko a propos nowości kulinarnych, ja dziś próbowałam podać Matiemu odrobinę żółtka jaja i chyba mu nie smakowało... Po 2 łyżeczkach znanej sobie juz zupki z tym nieznanym dotąd dodatkiem chlusnął nią na pół metra...
Widac, ze dziecko ma okreslone potrzeby i juz wie co chce