reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No cos Ty.....:eek:

A tak sobie pomyslalam co ja bym musiala przygotowac zeby Ciebie ugoscic....:eek::eek::rofl2::confused2::confused2:.......Ty taki smakosz i tak sie znasz na kuchni....:tak:

uuu miałabyś problem by dogodzić naszemu Francuskiemu Pieskowi :rofl2::rofl2::-D:-D (bo tak się mówi o osobach takich jak moniq, tak? mam nadzieje że nie pomieszałam czegoś :sorry:)

Ej no! Weźcie, co Wy!
No lubię dobre żarcie, jestem wymagająca. Ale chyba względem siebie, no i restauracji w których jak płacę to wymagam. Normalnie zjadam wszystko - zwykły wurst i pasztet ... no ale chorizo nie pogardzę :tak:
No co ja na to poradzę że kuchnia to mój konik? :sorry:

A kiedyś poszliśmy do kolegi na domowe sushi party, i powiem Wam że po tym właśnie koledze w życiu nie spodziewałabym się takiego wyczynu. Normalnie istne szaleństwo. Podniebienie moje również miało uciechę. Poczekajcie, poszukam fotek. Nie zwracać uwagi na wyraz twarzy, troszkę się do tych pyszności wypiło :sorry::-D

moniq, ja to bym mogła z toba chodzić na takie imprezki z jedzonkiem, albo latać po restauracji:tak::tak:
też lubię połechtać podniebienie :-D
tylko że ze mną to jest mały problem :zawstydzona/y: nie cierpię stać przy garach :sorry:

No juz jestem.....wlasnie przegladalam jakies informacje o tych zielonych kupkach......bo juz sama nie wiem co mam robic.....

Kurcze ale ja to mam wyczucie....my tu o takich pysznoaciach a ja wyskoczylam z kupkami.....:-D:-D:sorry::sorry:;-).....

a ja uuuuwielbiam gotowac...i ciasta piec.....a ostatnio caly czas robie chcolate cheescake brownie......mhhhhh..pyszne....

Znalazłam zdjęcia :-)
Byliśmy wtedy u nich ze swoimi zdjęciami ślubnymi :tak:

To co trzymam to moje pierwsze sushi dzieło :tak:
Jak smakowało nie pamiętam, bo ... same wiecie :-D
Ale na pewno dałam duuuużo serka, i na pewno w środku był właśnie osoś :rofl2:
A to ten właśnie kolega ... prawda że nie wygląda ? :rofl2:

Załączniki

• IMG_6526.jpg
    IMG_6526.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_6528.jpg
    IMG_6528.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_6530.jpg
    IMG_6530.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_6532.jpg
    IMG_6532.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_6489.jpg
    IMG_6489.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_6497.jpg
    IMG_6497.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
moniq, ja to bym mogła z toba chodzić na takie imprezki z jedzonkiem, albo latać po restauracji:tak::tak:
też lubię połechtać podniebienie :-D
tylko że ze mną to jest mały problem :zawstydzona/y: nie cierpię stać przy garach :sorry:

A widzisz ... a ja uwielbiam. Mogłabym stać non stop, to jest moja pasja i nie przeszkadza mi to.
Mam nadzieję że kiedyś gdzieś będziemy mogły połazić ... :tak:

Natomiast jola napisała że lubi też piec ... i tutaj zonk - ja nienawidzę :crazy: Normalnie nie lubię i już. Oczywiście czasami coś mi się stworzyć uda, ale robię to z własnego przymusu i bez satysfakcji. Żeby piec trzeba mieć przepis, odmierzać ilość mąki, cukru jajek, nawet szklanka nie wiem co to, bo nie mam standardowych, a przy gotowaniu ? Nigdy nie trzymam się żadnych ram, wszystko robię na oko, z własnym wyczuciem i nie muszę się zastanawiać ile czego dać. Mogę każde danie urozmaicić we własną inwencję, z pieczeniem już nie bardzo. Chociaż moje ciasto marchewkowe wychodzi super i wszyscy zawsze chwalą, ale ono jest taaaaakie proste :sorry:

No juz jestem.....wlasnie przegladalam jakies informacje o tych zielonych kupkach......bo juz sama nie wiem co mam robic.....

Kurcze ale ja to mam wyczucie....my tu o takich pysznoaciach a ja wyskoczylam z kupkami.....:-D:-D:sorry::sorry:;-).....

Nie jestem brzydliwa :tak:
Ja z tą zieloną kupką nie pomogę. Może to o jakieś mleko bardziej niż warzywa czy gluten chodzi???

My dziś mieliśmy pierwszą marchewkową kupkę. Pachniała identyczne jak dotychczasowe po mleczku (piszę-pachniała, bo ja bardzo lubię ten lekki kwaskowaty zapach kupek mego dziecka) tylko wyglądała tak, jakbym to czego Lilii już nie podałam wlożyła do pieluszki. Normalnie świeża słoiczkowa marchewka w pampersie :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry