barmanka79
Deus Dona Me Vi
jajka ale bym wszamała łososia 

dobrze że jutro na zakupy ide, już wiem co wrzucę do koszyka

dobrze że jutro na zakupy ide, już wiem co wrzucę do koszyka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No cos Ty.....
A tak sobie pomyslalam co ja bym musiala przygotowac zeby Ciebie ugoscic...........Ty taki smakosz i tak sie znasz na kuchni....
![]()
uuu miałabyś problem by dogodzić naszemu Francuskiemu Pieskowi(bo tak się mówi o osobach takich jak moniq, tak? mam nadzieje że nie pomieszałam czegoś
)

nie no ...niezla "aparatka" z Ciebie....no i wez tu powiedz zle zlowo na Twojego M.....( a jak ma na imie....???)![]()

nie cierpię stać przy garach 

;-).....

moniq, ja to bym mogła z toba chodzić na takie imprezki z jedzonkiem, albo latać po restauracji
też lubię połechtać podniebienie
tylko że ze mną to jest mały problemnie cierpię stać przy garach

Normalnie nie lubię i już. Oczywiście czasami coś mi się stworzyć uda, ale robię to z własnego przymusu i bez satysfakcji. Żeby piec trzeba mieć przepis, odmierzać ilość mąki, cukru jajek, nawet szklanka nie wiem co to, bo nie mam standardowych, a przy gotowaniu ? Nigdy nie trzymam się żadnych ram, wszystko robię na oko, z własnym wyczuciem i nie muszę się zastanawiać ile czego dać. Mogę każde danie urozmaicić we własną inwencję, z pieczeniem już nie bardzo. Chociaż moje ciasto marchewkowe wychodzi super i wszyscy zawsze chwalą, ale ono jest taaaaakie proste 
No juz jestem.....wlasnie przegladalam jakies informacje o tych zielonych kupkach......bo juz sama nie wiem co mam robic.....
Kurcze ale ja to mam wyczucie....my tu o takich pysznoaciach a ja wyskoczylam z kupkami.....;-).....