Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę...jak was czytam to jednak się cieszę że nie wracam 2 lata wychowawczy:-)

Ja mam wolny zawódJa już też się ostatnio o nie dopytywałam...
A Ty pracowałaś przed ciążą?
.Pracuję kiedy chcę
.Klientki gnębią mnie już od czerwca ale ostatnio informuje ,że w styczniu mogą się już umawiać.W grudniu muszę trochę posiedzieć w necie i poczytać nowinki kosmetyczne,spotkać się z przedstawicielami handlowymi wybrac na jakies targi.Jestem trochę do tyłu
Mój też.No ale ja tez ie próżnuję...(chyba,że siedzę na BB ale cichosza;-))za to mój M pracuje za nas dwoje , no cóż ktoś musi
No tak mi się wydawało, że pracujesz chyba jako kosmetczka... Tak??? Oj to bardzo byś mi się przydała...Ja mam wolny zawód.Pracuję kiedy chcę
.Klientki gnębią mnie już od czerwca ale ostatnio informuje ,że w styczniu mogą się już umawiać.W grudniu muszę trochę posiedzieć w necie i poczytać nowinki kosmetyczne,spotkać się z przedstawicielami handlowymi wybrac na jakies targi.Jestem trochę do tyłu
![]()

Nie kosmetyczką tylko masazystką:-) ,z kosmetyki tylko zabiegi na ciało ewentualnie dłonie i stopy(oczywiście z masażem).No tak mi się wydawało, że pracujesz chyba jako kosmetczka... Tak??? Oj to bardzo byś mi się przydała...![]()