Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Ci napisze, ze to malo.
U nas jest prywatny zlobek za 1000zl z tym, ze w cenie jest juz wliczone jedzonko, jakie tylko je dziecko, mleczko, pieluchy. Wogole jest naprawde wypasiony, bo i spacerki robia te Panie jesli sobie rodzic zyczy. Sa jeszcze inne stawki, jesli dziecko zostaje tylko na popoludnia, wieczory, albo nawet na noc.

chyba tylko bogatych na to stać 
)tak serio jak znajde prace w Pl za 1800zl to wracam w podskokach
)
:-):-):-).
.Ja tez tak planuje zrobic. Jesli uda nam sie z ta moja praca na 1/2 etatu przetrwac i Julce nas nie wyprowadzic z rownowagi, to pojdzie do zlobka, w momencie kiedy bedzie miejsce, ale nie wczesniej niz bedzie miala roczek!kurcze, barmanko - nieciekawie u Was... Przykro mi .. i współczuję Marcelkowi tej eliminacji menu...
co do żłobka.. u mnie w Bolesławcu też jest 1. Ale... Opłata stała miesięczna wynosi 150 zł + 5 zł za każdy dzień, w którym dziecko do niego uczęszcza (super!!!).. Czyli tak pi razy oko - 250 zł. Mamy są zadowolone:-):-):-).
W kwietniu składam wniosek na przyjęcia wrzesniowe.
Ze jest tak jakby rok szkolny? Kolezanka, ktora prowadzala synka do zlobka, mowila, ze zlobek dziala caly rok, bodaj... z miesieczna przerwa.

).Może choć trochę Ci pomogę.

.Pewnie sie schowala i bedzie tam nocowac :-);-)Moniqsan ,gdzie Cię wywiaIo powsinogo?UtkneIas w zIotych taras, w skIepie nexta?