reklama

Mamy majowe 2009

Dziękuje za pocieszenie.
No właśnie m@dzi@ masz rację z tymi pieniędzmi.
Żłobek prywatny jest jeden w naszym mieście. I akurat jest jedno miejsce wolne z tej najmłodszej grupy wiekowej. Myślę, że taki żłobek poza mozliwością zarażenia się jakimiś chorobami jest lepszy od nani. W żłobku jest monitoring on-line i cena 800 zł za 9 godzinny czas pobytu dziecka, czynny od 5-21 i w razie potrzeby tzw baby call dzwonisz o dowolnej porze w ciągu dnia i nocy i za 10 zł za godzinę masz opiekę nad dzieckiem.
A co do wyjścia do ludzi to już od dawna mi się marzy bo tu dziadzieje :)
Ale ciężko mi Jula zostawić. No cóż trzeba będzie.

reklama
nina2003- kurcze fajnie ci sie ulozylo z ta pracą, moje gratulacje :-) no i ztym żłobkiem, poprostu rewelka, lepszego zakończenia roku nie mogłas sobie wymerzyć :-):-)

nina2003 - ale super!!! super, że kolega pamięta o Tobie:tak:...a perspektywa prywatnego żlobka i to on-line - rewelacja:tak::-):-):-)!!! Trzymam kciuki za pełne powodzenie tych spraw:tak:

reklama
Confi, to ja podawaIam stronę streetcomu. Wiesz co jest najIepsze,ze tym co ją podaIam kazda cos dostaIa a ja nie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A ja Iubię dostawac takie gratisiki.:crazy:.Ciekawe czy Moniqsan dostaIa cos do testowania?Wszyscy sa z innych województw niż my.Mazowieckie zostaIo pominiete.:wściekła/y:
Ostatnio wypeIniaIam ankiete o aIkohoIach i może jakas fIaszkę przysIa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry