reklama

Mamy majowe 2009

hellooo Dziewczynki:-)

Mamamatysia - wszystkiego najlepszego Kochana z okazji urodzin:-):-):-)!!! życzę Ci zdrówka, pociechy z Synków i rocznika'77;-) samych pięknych chwil i... T w bezpiecznej odległości;-):-D buzia :***
10h54cz.jpg

reklama
nina2003 nie martw się powrót do pracy nie jest taki zły ja też to bardzo przeżywałam ale szybko się przyzwyczaiłam pewnie że wolałabym być w domku z Kamilem ale praca to kasa a kasa to lepsze życie dla naszych dzieci i niestety musimy im je zapewnić:-)

Mmatysia ładnie gardzisz moim prezentem foch :-D
Prezentem nie, paragonem:-p;-)
Nino2003-Fajnie, że znajomy o Tobie pamiętał i zaproponował ci pracę a jeszcze ten prywatny żłobek.Bierz kobito jak dają;-).Julek zniesie rozstanie pewnie lepiej niż ty a wydaje mi się, ze pewno szybko załapiesz rytm i niedługo bedziesz sie smiała ze swoich obaw:happy:.Prócz tego w pracy będziesz miedzy ludźmi i odżyjesz,a powroty do domu bedą wspanialsze gdy będzie cie witał synek:-)
Joannn-Dziękuję bardzo:-)

reklama
Mmatysia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. :-)
Żeby Ci mężul podarował dziś w kopercie bilet do Spa.:tak::tak::tak:
Dziękuję kochana. Ten bilet to najlepiej na cały tydzień:-D:-D:-D
Chore marudery dwa w tyłek dają że achhhhhhhhhhhhh.Młodszego właśnie usypałam po dwóch godzinach walki :baffled:.Starszego próbuję zagonić do czytania-bezskutecznie:wściekła/y:.A możne by tak uciec z domu i zostawić ich T, niech pokaże jak kocha wnuki:evil:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry