Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CHOCIAZ TAK JAK WIEKSZOSC Z WAS TEZ BYM CHCIALA SIE CZASEM WYRWAC NA JAKIS CZAS Z DOMU...
zajrze pozniej kobietki :-)

i o 14 po Gabę i na spacer a o 17 do pracy. Pa
.Ja podaję Małgosi jak ma problemy z wypróżnieniem - 1 saszetkę do mleka probiotyków z prebiotykami LacidoBaby. Moja Małgosia ma zielonkawe kupki ale bez śluzu. Jak podam tylko mlerczko przez cały dzień to następnego dnia zrobi taka jak musztarda jak na początku kiedy była tylko na cycu. No to puściłam trochę zapachu nie obiadowego;-).no popatrz....
ja i tak chciałam sama od siebie to podaća powiedz mi jaką dawkę podajesz? ile razy dziennie? na jak długo starcza ci opakowanie?
jeszcze poczekam na linka od Joli i tutaj kupie sobie jakieś by starczyły mi na ten miesiąc, a potem to już coś sobie w Pl kupię
mmatysia, 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam
Nie jest za późno, mój M kupił książke o nalewkach, po prostu prezent troszku postoi w domowym zaciszu obdarowanego.BOHACIEFKO to ja pytalam o te prezenty... :-) bardzo dziekuje... nalewka mowisz? a myslicie ze taki laik jak ja moze zrobic nalewke... i czy to nie jest za pozno?