Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym to różnie, bardzo indywidualna sprawa, ja dostałam pierwszą w październiku a Małgoske zaczęłam dokarmiać pod koniec sierpnia, z Gabą dostałam po 5 miesiącach od porodu choć karmiłam tylko piersią a moja szwagierka po roku (też karmiła tylko piersią). Spokojnie dostaniesz w swoim czasie (no chyba, że zaszaleliście bez zabezpieczenia;-)). Ważne czy przed ciążą brałaś tabletki, jak teraz się zabezpieczasz i jak często karmisz piersią i wiele innych czynników. No i karmiąc a nie mając @ możesz zajśc ponownie w ciążę bo możesz jajeczkować bez menstruacji. Dlatego większość z nas ma rodzeństwo z roczną przerwą;-) bo kiedyś mocno wierzono, że karmienie piersią jest naturalną antykoncepcją.dziewczyny, a tak a'propos @... to nie orientujecie sie, kiedy ma sie pojawic po porodzie? Bo u mnie jeszcze nie było i nie wiem, czy nie kupić jutro testu![]()
Marzena - ja też obgaduje z teściową młodzieńcze lata mojego męża:-):-):-), teściową mam udanąObgadujemy młodzieńcze lata mojego męża...
A ja mam wodę gorącą w termosie, zimną w butelce. Zmieszam szybciutko, dodam mleczko i gotowe. Wcześniej bym nie przydotowywała...![]()
to i pogadać możemy, zresztą teściowie na powitanie dostają ode mnie buziaka w policzek (tak wyszło samo, że od razu nadstawiają policzek:-)), zresztą jak zbliżają się jakieś imprezy czy jest coś do skonsultowania to teściowie dzwonią do mnie a nie do męża bo wiedzą, ze ja to lepiej zorganizuję i jestem bardziej obrotna od ich syna;-). Słowem mój mąż wie, że w starciu teściowie są po mojej stronie:-)
:-).Ja jednak już zasypiam i boli mnie kark- to od krzywego leżenia, jak śpię z Szymonkiem:-(.
Czas juz tez na masaż;-). muszę się Wam pochwalic, że jak tylko urodziłam, to mój M. co tydzień ( tak mniej więcej do końca wrzesnia) zamawiał mi masaże
- mamy takiego sprawdzonego masażyste-specjaliste od kregosłupa - to mi duzo pomogło.
Oczywiście M. tez mnie masuje;-), ale nasze masowanie to zupełnie co innego;-) - no i wiadomo, jak sie to zawsze konczy.
To dobranoc :-):-):-)

.
, no cóż my po południu mamy do wywiercenia 12 dziur na nowe półki
więc też pohałasujemy. Teraz szybciutko...
. Cieszę się, że mąż radzi sobie z samodzielną opieką nad synkiem. Jak nie mają innego wyjścia to ujawniają wiele zdolności;-).
a ja na to, ze TY nie lubiłeś lulania bo darłeś się wtedy - może córcia ma coś po Tobie;-)).
:-)
. Życie jest piękne.no popatrz....Barmanko co do probiotyków to Kamil je dostawał ze względu na skaze one pomagają gdy dzieci sobie nie radzą chroni żółądek itp ja jestem jak najabradziej za podawaniem i polecam Dicoflor
a powiedz mi jaką dawkę podajesz? ile razy dziennie? na jak długo starcza ci opakowanie?