reklama

Mamy majowe 2009

ela123456 oj widzę że małego rozrabiake masz :shocked2:
tsarina oj jednak ząbki Izy nie dają za wygraną ale pomyśl że ty już będziesz miała za sobą a my to dopiero zaczniemy :confused2:
aga nie przejmujcie się na pewno wybiega tak samo było z małym siostry M bardzo przybywał 1 miesięcznie a teraz chudzinka z niego

reklama
tsarina oj jednak ząbki Izy nie dają za wygraną ale pomyśl że ty już będziesz miała za sobą a my to dopiero zaczniemy :confused2:

ja to mam szczęście, córka mojej koleżanki do tego miała temp, wymiotowała i robiła zielone kupki, nie mogła nic jeść i nie chciała pić, to dopiero horror... przy tej okazji dowiedziałam się, że dentysta dla naszych maluszków to pedodont... nawet nie wiedziałam, że jest taka specjalizacja:rofl2:

dobry wieczór majóweczki,

widzę, że klub AA się już zbiera :-) Dołączam z lampką czerwonego półwytrawnego hiszpańskiego winka (pijam tylko takie)

M na popijawie w Poznaniu, Andrzej ogląda Epokę Lodowcową, a ja na BB, aha Gaba śpi. Położyłam ją o 19 i już raz się obudziła...Eh...

tsarinko współczuję przejść z Izą Mirką, pociesz się, że wszystko kiedyś mija...

Aga_k_m ja na Twoim miejscu byłabym dumna z wielkości Jagi, duża piękna dziewczynka, a najważniejsze, że tak pięknie przybiera na cycu, a nie na sztucznym.

mamamatysia fajnie masz z tymi imprezkami, ja dziadzieję w domu już ładnych parę miesięcy, czuję się jak prawdziwa kura domowa....

aha, imp witaj!

m&m's gdzież Ty??

jolu a coś zaszkodziło dziewczynkom czy tylko tak bez powodu?

moniqsan ja już Ci kiedyś pisałam, że uwielbiam Twoje poczucie humoru, prawda? :-)

reklama
jolu, to miałaś dziś przejścia ... nie zazdroszczę :no:
A czy może dziewczynki nie jadły dziś żółtka? Już kilka razy słyszałam o wymiotowaniu dzieciaczków po, mówiąc Twoim jęzekiem - yolku :-D (użyłam tego słowa, bo zawsze mi się podobało ... śmieszne jest)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry