reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Bozeszzzzzz....wlasnie skonczylam szorowac dywan...wczesnie j musialam wykapac dziewczyny i sama tez wskoczyc pod prysznic.....a to dlaczego...a no dlatego ze moje panny zmowily sie dzis i takie fontanny obie puscily ze musialam nawet wlosy umyc.....:szok::szok::szok::szok::szok:.....a dywan.....mam jasny w pokoju....:szok::szok::szok::szok:...juz nie wspominajac o ubrankach ich i moich ciuchach...:szok::szok::szok:.....wrrrrrrr ale jestem zla......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......szkoda tylko mi tych moich biedactw bo wogole nie wiedzialy co sie dzieje.....:-(:-(:shocked2::shocked2:

Dobra spadam bo musze pranie teraz wstawic...no i mam nadzieje ze wszystko sie odpierze....jesli nie to coz biale spodenki dresowe i nowe bluzeczki pojda do kosza....:-(:-(:-(
No to ci panny ładny prezent zrobiły:szok:
.A z czego takie fontanny???Mam nadzieję, że nie łapie jakaś infekcja:eek:

dzien dobry dziewuszki a raczej dobry wieczor

Czy dzisiaj klub AA dziala?? Jezeli tak to zapraszam :cool:

oj działa, jak nie zapije nerwów, to mnie szlag trafi... 5g spaceru, 1,5 jazdy samochodem, żeby moje kochane maleństwo zapomniało o ząbkach, efekt? przegryzła gryzak- ten co się wodą napełnia... to kupiłam jej nowy... ja oszaleje, no mam dość, nóg nie czuje, pleców nie czuje, palce mam poobgryzane (smarowanie żelem dziąseł), za godz przybywa mąż z odsieczą, a ja do kąpieli Izy zrobię sobie Lecha... a potem szturm na monopol.... oci... pieć idzie! Nawet Was nie mam jak nadrobić, nie wiem, komu gratulować urodzin, wybaczcie... a Gorzkiej jak nie ma tak nie ma... a nie musiałabym do monopola biegać...

Czy dzisiaj klub AA dziala?? Jezeli tak to zapraszam :cool:

ja juz się przyłączam - niestety z Karmi, ale dobre i to;-):tak::-D

Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega. Zresztą widziałam mojej o rok starszej kuzynki... Jaki z niej był pulpet jak była mała!!! O matko:szok:!!! A teraz taki szczypior, że ho, ho! Aż za ho!

no właśnie wiem... tylko wiesz, jak czytam wagi innych dzieciaczków, to mam mieszane uczucia względem Jagódki :baffled:- Ona od samego początku przybierała ponad kg na miesiąc:sorry:.
Zresztą i M i ja nie byliśmy pulpetami w dzieciństwie. Teraz tez nadwagi nie mamy (wiadomo chciałoby się ważyć mniej - ale to tylko tak dla siebie.. z przyczyn wizualnych;-):-D:-D:-D) - wszystko w normie.

Noo ... Natasza może wybiega :-D:-D:-D (te uśmieszki oczywiście w kierunku agikm :rofl2:)

no masz rację - Jagódka "wyroluje" sobie swoje kilogramy i słodkie wałeczki na pewnej kruchej Lilijce i jej wątłej mamusi (moniqsan bodajże jej na imię) :-p:-p:-p HA HA HA;-):-D:-D:-D

oj działa, jak nie zapije nerwów, to mnie szlag trafi... 5g spaceru, 1,5 jazdy samochodem, żeby moje kochane maleństwo zapomniało o ząbkach, efekt? przegryzła gryzak- ten co się wodą napełnia... to kupiłam jej nowy... ja oszaleje, no mam dość, nóg nie czuje, pleców nie czuje, palce mam poobgryzane (smarowanie żelem dziąseł), za godz przybywa mąż z odsieczą, a ja do kąpieli Izy zrobię sobie Lecha... a potem szturm na monopol.... oci... pieć idzie! Nawet Was nie mam jak nadrobić, nie wiem, komu gratulować urodzin, wybaczcie... a Gorzkiej jak nie ma tak nie ma... a nie musiałabym do monopola biegać...

ojjj -współczuję... tak opowiadałam wczoraj swojemu M o ząbkach Twojej Izy, że aż wzięliśmy Naszą Niuńkę pod lupę w celu ogledzin górnych dziąsełek - a tam...cisza... pewnie te 2 dolne ząbki będą jej długo same służyły...

reklama
diobra pizza sie piecze. A ja dzisiaj bylam na rozmowie z pania macka poniewaz macius w teatrze pobil sie z chlopakiem oczywiscie macius wygral walke a wczoraj uciekl pani w szkole poniewaz nieuwierzyla mu ze to nie on pierwszy zaczal bojke ale tym razem w szkole:) wiec macius co zrobil... wkurzyl sie i uciekal pani a pani go gonila po calej szkole wyobrazacie sobie jak to musialo wygladac ?? :) to co pani mowila to mnie nic nie zaskoczylo bo m mowi o wszystkim nam. Wiec dziewuszki na razie macie male problemy zwiazane z dziecmi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry