reklama

Mamy majowe 2009

reklama
CZESC!

Napisze cos na szybkiego, bo mi Julka w lezaczku juz jeczy. Wytrzymala nadrabianie tego co naklikalyscie, wiec szacun dla niej.

Porusze temat zabkowy, bo my z utesknieniem wygladamy naszych.... Czasem ma tak czerwone dziasla, ze mam wrazenie, ze pekna za moment i wyskocza zeby :-)
Jola gratuluje zabkow! A Tsarina! Powiedz Izie Mirce, zeby sie opanowala! Bo zaraz bedzie cala klawiatura "kompletna"!

Oj.... chyba nie dam jednak rady popisac. Ide cyca zapodac i moze jeszcze wroce. Chociaz dzis mam jechac z podaniem do pracy "o przywrocenie".

POZDRAWIAM~!

Dla Ciebie jesteśmy łaskawe :rofl2:

najgorzej że agakm gdzieś znikła ... obraziła się? :sorry:

no pewnie, że się obraziłam :-p:-p:-p, baaaa - Jagódka też się obrazila i zaczęła swoje fochy na mojej osobie poodgrywać :wściekła/y::sorry::-p- nikt się z mojej córci nie ma prawa śmiać!!! - no ma dziewczynka calineczkowe gabaryty, ale to nie znaczy, że zawsze tak bedzie:eek::confused2: (mam taką glęboką nadzieję;-):-D)

Imp, allaa - witajcie i zapraszam do czestszego udzielania się!!!

martalis - jak najbardziej możesz juz zacząć tą dietkę. Nie głodzisz się, poza tym dostarczasz organizmowi dużo bialka -więc... polecam

martalis, monika - prosze bardzo :-):-):-)
chyba zaczne juz 3tydzien przepisywac ;-):-D

Dowiedziałas się? Już poIeciała.
A gdzie reszta towarzystwa?Mmatysia gdzieś zagineła.
Noooooooooo, dooowiedziałam się...

Internet mi się rozłączył i od kilku minut próbowałam napisać tego posta i mi nie wychodziła. Pisałam jeszcze, że wszystkie się gdzieś pochowały, ale w miedzy czasie Aga się pojawiła. Ale Ty pewnie zaraz znikniesz. Bo my to chyba jednak mamy wspólnego męża, bo mojego nie ma i nie będzie:no: Jestem zła, wściekła i jest mi źle!!!

Dzień dobry a już właściwie dobry wieczór:sorry:.No po ostatnich dniach "posuchy" dzis do nadrabiania tylko 7 stron:eek:
A wczoraj w ogóle miałam dzień kurierów. Bo wpierw przyszedł mój telefon:-D!!! Nie kamień - tym razem telefon!!! A potem przyszedł fotelik dla Nataszy!!! I chyba jej się spodobał, bo bardzo chętnie w nim siedziała!!!

Przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia:-).
Jak tam fotelik?Kupiłaś te Ramatti?Wklejaj zdjęcia jeśli możesz.My zamawiamy w poniedziałek:-)
A ja widzę, że wszystkie poszły schabowe robić... Ups! Pomyłka! Przecież dzisiaj piątek...
Mi mięcho najlepiej w piątek smakuje;-)
WogóIe wyrodna ze mnie matka.Jedno dziecie śpi w wozku na baIkonie a drugie Ubrane Iata po baIkonie.:confused:.Spacer od bębniony.
Niezły patent muszę wprowadzić w życie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
czesc kobitki,
ja po 2 dniach wracam mialam zatrucie pokarmowe ale juz wszystko dobrze.myslalam ze nie moge karmic ale pszukalam troche w necie i wyszlo ze moge.
z xavkiem bylam tez u lekarza bo ma gleboki kaszel ,przejdzie mu to powiedzial.
Biedny Xavcio:-(.Kaszel potrafi wykończyć malucha i mamę. Coś o tym wiem bo mam mega kaszel od poniedziałku razy dwa:crazy:.Dużo zdrówka dla malutkiego:-)
Słonko-Jula ma chyba uczulenie na BB:-D
Dowiedziałas się? Już poIeciała.
A gdzie reszta towarzystwa?Mmatysia gdzieś zagineła.
Dziękuję Monisiu,że o mnie pamiętasz:-):-):-):-):-).Nie zniknęłam tylko szykuję się do niedzielnej imprezy urodzinowej(trzeciej).M się śmieje, że się tydzień rodziłam:sorry:.Prócz tego zaganiam Matiego do lekcji bo musi nadrobić zaległości z całego tygodnia a woli bajki oglądać:wściekła/y:

Witaj Imp.
Widzę, że ostatnio nowych majówek przybywa:-)

reklama
Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega.

Noo ... Natasza może wybiega :-D:-D:-D (te uśmieszki oczywiście w kierunku agikm :rofl2:)

szykuję się do niedzielnej imprezy urodzinowej(trzeciej).M się śmieje, że się tydzień rodziłam:sorry:

No to ja już wiem kto zorganizuje u siebie imprezę dla wszystkich majóweczek :-D:-D:-D
Z taką wprawą ... no i warunkami (mieszkalnymi) ... :tak::-):rofl2::-p
A tak swoją drogą to Ty niezła imprezowiczka jesteś :tak::yes::tak::yes:

Imp
Twierdzisz że chodziłaś do tej samej przychodni na ćwiczenia :tak:
Ja chodzę na Romera :tak:
Do której pani chodziliście?
I kiedy?
Może się nawet kiedyś spotkałyśmy :confused: :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć