reklama

Mamy majowe 2009

Marzenka u mnie dzisiaj mieIone.Czy w przestrzegacie piątkowego postu? Ja się przyznaje,ze nie.
Spójrz na zegarek i zobacz która godzina-14,40 a ja sie jeszcze nie ubrałam i nie umyłam.Zwariowany dzień mam dzisiaj. Tomek na baIkonowym spacerze to może ziemniaki zdąże obrac.
Przynajmniej wieczorem już będziesz znowu w koszuli nocnej, to i czasu zaoszczędzisz:tak::tak::tak:

reklama
A Karolek jak to facet, na początku to tylko cycek i cycek, a teraz jak minęło trochę czasu, rozszerzył horyzonty to już nie jest tak hop siup i trzeba się starać ;-) - obiadki, rymowanki, oglądanie każdego drzewa na spacerze:-)
tylko patrzeć jak zawoła o schabowego

czesc kobitki,

ja po 2 dniach wracam mialam zatrucie pokarmowe ale juz wszystko dobrze.myslalam ze nie moge karmic ale pszukalam troche w necie i wyszlo ze moge.

z xavkiem bylam tez u lekarza bo ma gleboki kaszel ,przejdzie mu to powiedzial.

aga k m --dzieki za diete :-)jak karmie to niemoge jeszcze zaczac,bo juz niepamietam.

reklama
A no właśnie ja tez dziekuje za dietkę. Mam zamiar spisac co można jeśc i jutro ruszyć na zakupki. PIanuje w poniedziałek zacząć. Najwyzsza pora przestac żreć jak swinia bo się obudzę jak nie wejdę w dzwi.:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry