Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem, może to moje mleko jakieś trefne jest.
Zajrzała do książeczki i wypaliła - "o jak pięknie ... z 6200 na 6700" (ważona miesiąc temu) ... zastanawiam się tylko jakiego określenia użyłaby komentując wagę Jagódki agikm, skoro u nas jest "pięknie" 

Nie chciałam chodzić z nią w foteliku zapiętym na stelaż, a gdybym przyszła do domu i zaczęła przekładać do gondoli to by się rozbudziła i ze spania nici. A tak, śpi już pięknie od godziny na balkonie 

.....dobrze za maz narazie w domku wiec nie musze ciagnac dziewczyn.....

.Tylko, że on jest "nocnym markiem", wieczorem ciężko zagonić go do snu. Po kapieli, cycku i półgodzinnej drzemce budzi się wypoczęty i wtedy jest najlepszy czas na zabawę, a ile ma przy tym energii
jakby skorzystał z pełni profesjonalnej odnowy biologicznej;-).
Piękne kryształki były... Pojechał do Praktikera, bo tam ową kabinę kupowaliśmy i chciał zamówić szybę. Ale okazało się, że trzeba będzie na nią czekać około 1,5 miesiąca
!!! Toż to Wigilia by mnie tu zastała
!!! Na szczęście pan ze sklepu dał mu nr telefonu do producenta tych kabin i teść tam zadzwonił. Powiedzieli, że można zmówić i czeka się około 4-6 dni. Więc wysłałam maila z zamówieniem i dziś przyszła szyba. Ale na tym nie koniec! Nic nie zapłaciliśmy

!!! Teść przede chwilą do mnie dzwonił i mi powiedział, że jak kurier przyszedł to mu powiedział, że musi po pieniądze jechać, bo nie ma przy sobie tyle, a ten na to, że nic nie trzeba płacić

Rozumiecie coś z tego? No bo chyba nie przyślą mi faktury później? Chyba trzeba by było od razu przy odbiorze zapłacić??? Kurcze ja blondynka i się nie znam... Ale myślicie, że tak gratis mogłam ją dostać? Już myślałam, żeby napisać maila do tego pana, do którego zamówienie wysyłałam i zapytać, ale potem stwierdziłam, że może im się coś pomyliło i jednak będę ją miała za darmo,a jak się przypomnę to mogą mi faktur jednak przysłać...
!!! Nie kamień - tym razem telefon!!! A potem przyszedł fotelik dla Nataszy!!! I chyba jej się spodobał, bo bardzo chętnie w nim siedziała!!!Zajrzała do książeczki i wypaliła - "o jak pięknie ... z 6200 na 6700" (ważona miesiąc temu) ... zastanawiam się tylko jakiego określenia użyłaby komentując wagę Jagódki agikm, skoro u nas jest "pięknie"![]()

... A tak na serio - na widok Jagi lekarz najpierw pyta ile Ona juz ma (miesięcy), a następnie wypala - Ona jest przejedzona!!! Po info, że karmie piersią - zmienia zdanie, "że piersią nigdy się dziecko nie przekarmi i widocznie taki jej urok" (ostatnio był tez z nami M, więc po krótki "obcięciu" parametrów Marcza, i lekarz i położna - stwierdzili, że córcia idzie w ślady taty..)... Następnie popatrzy chwilę na siatki centylowe, pogłowi się chwilę.. i chowa je w głąb biurka. Ostatnio usłyszałam, że Ona wzrostowo i wagowo zblizona jest do rocznego dziecka
... i tyle - najważniejsze, że jest zdrowa

A wczoraj w ogóle miałam dzień kurierów. Bo wpierw przyszedł mój telefon!!! Nie kamień - tym razem telefon!!! A potem przyszedł fotelik dla Nataszy!!! I chyba jej się spodobał, bo bardzo chętnie w nim siedziała!!!

To po pierwsze o co biega z tym podburzaniem??? Jak już powiedziałaś "a" to teraz kolej na "b"a jaki telefonik zamówilaś? - ja juz 2 miesiąc wybieram i wybrać nie mogę...
fajnie, że Nataszka jest zadowolona z fotelika
a co do remontów... ja lekko ugryze sie w język co by Cię nie podburzać ;-)![]()

Szybciutko, szybciutka, bo ja strasznie ciekawska jestem!!!