reklama

Mamy majowe 2009

princesstopic myślę, że to jest naturalny odruch, że martwimy się o nasze okruszki, czy wszytsko wporzadku czy będą zdrowe, czy nic złego się nie dzieje! Chyba każda matka ma takie obawy! No ale nie powinnyśmy też popadać w paranoję, bo tym naszym złym nastawieniem , nerwami możemy narobić sobie i maluszkowi krzywdę a także najbliższemu otoczeniu! Więc więcej pozytywnych myśli i wiary, że wszystko będzie ok :)
:rofl2:

reklama
mój mąż zawsze mnie pociesza i wiem jakie to ważne, bo przynzam, że po tym jak przeczytałam o madzi to też się zaczęłam denerwować! Ale trzeba się cieszyć każdym dniem i nie tracić nadzieji, ze w maju pojawi się na świecie mały zdrowy sliczny człowieczek :);-) A tak przy okazji dziewczyny to w którym m-cu wiadomo jaka to płeć??? Już nie mogę się doczekać!!! Dużo osób mowi mi że będe mieć dziewczynkę, ( nie wiem po czy tak twierdzą) a dlamnie najważniejsze żeby było zdrowe :)

A tak przy okazji dziewczyny to w którym m-cu wiadomo jaka to płeć??? Już nie mogę się doczekać!!! Dużo osób mowi mi że będe mieć dziewczynkę, ( nie wiem po czy tak twierdzą) a dlamnie najważniejsze żeby było zdrowe :)

Ja myślę, że nie można na 100% stwierdzić płci Dziecka przez USG...można tylko przypuszczać...ale trzeba brać pod uwagę, że natura może nam zrobić niespodziankę.:-) Niektóre dziewczyny już wiedzą, a dowiedziały się w 12 czy 15 tyg.
Ja będę miała robione USG 4D w styczniu w drugiej połowie jakoś to będzie między 22 a 24 tyg. i wtedy możliwe, że jeśli Maluszek odwróci się odpowiednio, to można coś również tylko przypuszczać.
Już wile z nas opowiadało tu na forum o pomyłkach lekarzy, o zapewnianiu na 100%, a potem rozczarowanie w oczach i sercu. Nie życzę nikomu, dlatego z tą wiedzą, to tak z przymrużeniem oka proponuję ;-)

Princesstopic Myślę, że Ankzoc ma rację, nie ma się co wkręcać....naprawdę. Jesteśmy dorosłe i uwierz mi, że potrafimy panować nad swoimi myślami, to zależy tylko od nas, nikt nam nie może narzucić myślenia.
Życzę pozytywnych myśli...i by było ich z każdym dniem więcej :-)

okruszek.emi- no masz rację sama słyszałam nie raz o takich przypadkach :), ale też mam zamiar iść w 2 połowie stycznia na te usg- 4d , może będzie coś wiadomo :)
A tak pozatym to macie już wybrane imniona dla swoich dzieciaczków??;-)

reklama
okruszek.emi- no masz rację sama słyszałam nie raz o takich przypadkach :), ale też mam zamiar iść w 2 połowie stycznia na te usg- 4d , może będzie coś wiadomo :)
A tak pozatym to macie już wybrane imniona dla swoich dzieciaczków??;-)

Wiesz na samym dole jest takie miejsce "Skocz do forum" i tam jest wątek Imiona dla naszych malenstw :) już wiele z nas się wypowiedziało na ten temat :-D Imionka są przeróżne i każde jest śliczne i wyjątkowe moim zdaniem.
Jeśli nam się urodzi córcia to będzie Zosia a jeśli synuś to chyba Gabriel, ale nie jesteśmy sprecyzowani, co do synka :-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę pogody ducha :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry