Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
ja z innej beczki
Moniqsan to jak wypijesz 3 kielieszki to co normalnie robisz ile czekasz do nastepnego karmienia?czy odciagasz i wylewasz?

Jolu nie pojechałam a wygłosiłam samą prawdę czyż nie? Moze i ostro ale na przypadki niereformowalne inaczej nie można...
no sama powiedz czy Ciebie to nie wkurza? ;-)
A mordki Twoich córeczek poproszę ...hurtowo :-)

Ja sie z Toba w 200% zgadzam.....zreszta my tu nie mamy jak inaczej wyrazic swojej opinii jak tylko napisac co nam na sercu lezy......no a Imagination poprostu zawsze liczy na pochwaly swojego syna....natomiast sama jest najczesciej bierna...zreszta wiesz sama jak jest.....
A wiecej dziewczynek wstawie niebawem...ale ja to jakos tak dziwnie mi z tym ze tyle tych moich zdjec choc zaraz sobie tlumacze ze no ja potrzebuje podwojna ramowke....![]()

No wiem ,własnie i dlatego nie wytrzymałam. Na zamknietym nie chciałam tego pisać bo by mnie zjechaly zapewne
a co do zdjęć...raz ,ze potrzebujesz podwójną ramówkę a dwa ze w przeciwienstwie Ty zawsze znajdziesz czas na to by napisac parę słów innym...
a te twoje baby sa taaaak słodkie ze można je łyżkami jeśc![]()

hej
ja z innej beczki
Moniqsan to jak wypijesz 3 kielieszki to co normalnie robisz ile czekasz do nastepnego karmienia?czy odciagasz i wylewasz?

No , no , no , będę musiała jakiś casting zrobić chybaA wiesz,,,,,zapomialam Ci napisac ze Twoj Dami ma nastepna adoratorke....:-):-)
pokazalam juz kilka razy filmik Damisia mojej Ali i za kazdym razem normalnie wchodzi w monitor i piszczy.......
A z czasem to u mnie czasami krucho...ale staram sie....![]()

No , no , no , będę musiała jakiś casting zrobić chyba
Boziu Jagódko wybacz...musisz przyjechać do Damisia bo gorąco się robi....![]()

A aga pisała mi dziś że się doigram 

a wstyd zupełnie mi się jest przyznać jaki numer odwaliłam w związku z moim macierzyńskim 

:-)Gorzej jak Damiś zagustuje w chudych laskach
A aga pisała mi dziś że się doigram
![]()

....)