reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Haaaa ha ha, wybacz że Ci chłopa obśmiewam. Muszę to powiedzieć ... - bieeedaczek :rofl2::rofl2::rofl2:
Weź mu przyklej na lustro taką wielką kartkę z napisem:

Wraca mąż z pracy i pyta wściekły żonę:
-dlaczego tu taki burdel, nic nie posprzątane, zdąrzyłaś przez cały dzień tylko ugotować obiad, zająć się młodym i zrobić pranie????

Haaa ha ha :laugh2::laugh2::laugh2:

hahahahaha :-D:-D:-D
mocne...
ale ,ale ..prawie się obraził jak powiedziałam ze ma sobie usmazyć mięsko bo ja bym nakarmiła śpiocha i odłozyła go do łóżeczka ( bo rzecz jasna to już było za wiele)
mówię Wam...gdyby wzrok mógł zabijać :rofl2::rofl2::rofl2:
spioch musiał poczekać...bo niemąż słabym głosem oznajmił ,ze on juz na nic siły nie ma :laugh2:

Od razu przypomina mi się mój M, ktory leży w łóżku zdrowy jak ryba i mówi "moooje gardziołko" i jęczy od czasu do czasu "oj" "oj" "oj" :-D:-D:-D Taki cyrk za przeziębienie bez gorączki, bez kaszlu ... :rofl2::rofl2::rofl2: Paranoja :-D
nie no...faceci są z Marsa po prostu :-D
ja mam teraz przedstawienie pt."stękanie i posapywanie" gdyż pan i władca śpi a ja KLIKAM i KLIKAM :-D

Confi....wlasnie bylam na watku z fotkami......nozzzzzz zeszzzzzz pojechalas po Imagination...:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D....az sie usmialam......
nie no jeszcze chyba wstawie wiecej mordek bo caly czas sie smieje...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......no ale coz sama samiusienka PRAWDA:tak::tak::tak:

Spokojnej nocki! Zaraz uderzam w kimono. Nawet w dzień nie mozna się zdrzemnąc bo sąsiad dalej robi łazienkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i aby Małgosia mogła pospać to tylko na spacerze więc mam schodzone kilometry. pa

reklama
Confi....wlasnie bylam na watku z fotkami......nozzzzzz zeszzzzzz pojechalas po Imagination...:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D....az sie usmialam......
nie no jeszcze chyba wstawie wiecej mordek bo caly czas sie smieje...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......no ale coz sama samiusienka PRAWDA:tak::tak::tak:
Jolu nie pojechałam a wygłosiłam samą prawdę czyż nie? Moze i ostro ale na przypadki niereformowalne inaczej nie można...
no sama powiedz czy Ciebie to nie wkurza? ;-)
A mordki Twoich córeczek poproszę więcej ...hurtowo :-) bo tamto zdjęcie mi się tak podobało a pisałas ze masz więcej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry