reklama

Mamy majowe 2009

aga, po pierwsze ostatnio musiała zmienić taktykę usypiania Jagody, i jest zazwyczaj "przyssana" do łóżka. A po za tym to chyba Marczo wrócił, albo źle zrozumiałam. :-):-):-):-):-):-)
czyli rozumiem że aga już sie nie gniewa że marczo wlazł na forum :tak::-D
echhhh szkoda że już nie pisze (znaczy sie marczo ;-)).... jednym tchem przeczytałam jego posty :rofl2: ojjjj działo się, dziaaaałoooo

reklama
Nie..no jestem..jestem.....
musialam isc uspic Ale bo przez naszego dowcipnisia forumowego to za glosno parsknelam smiechem.....:tak::tak::tak:..( czyt. Moniqsan)....

Barmanko...mi tez teskno....oby sie wszystko dobrze poukladalo....:tak::tak:

m&m's....dobrej nocki....:-)

barmanko
cześć kochana
Nie smuć się, Tobie ze smutkami w ogóle nie do twarzy. Siedź tu z nami, trzymaj się kupy i dawaj nam tu ... może byc i tanie wino, dla Ciebie wypiję i takie, a co!
jezuuuuu czytam i czytam i tylko jedno słówko mi się skojarzyło w miejscach twoich "....."
a mianowicie - DUPY :rofl2::rofl2:

no to mam dwie wymówki na swoje usprawiedliwienie - albo brak dunga-dunga, albo za dużo wina do kolacji :zawstydzona/y::-D:rofl2:

reklama
Marczo ma zamiar znow nas odwiedzic....niestety z nawalu pracy nie ma dla nas czasu.....:shocked2::shocked2::shocked2:....taki to z niego tatus majowy....:sorry:;-);-)

Myślę że marczo będzie pierwszym facetem ze wszystkich naszych mężów i niemężów który odda szacunek nam majowym mamom za to że potrafimy się tak pięknie ze wszystkim obrobić i na forum jeszcze zabarłożyć.
Skoro on dał radę tylko kilka postów skrobnąć z czytaniem już nie nadążając :rofl2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry