reklama

Mamy majowe 2009

Codziennie od kilku dni przychodzi do nas niania, pisałam kiedyś, że mają się dziewczyny poznać. Ja w tym czasie wychodzę odbierać Andrzejka, robię jakieś zakupki, a po powrocie gotuję, sprzątam i inne tego typu przyjemności . Dziś, gdy wróciłam z przedszkola nie było ich na dole i muszę powiedzieć, że trochę się wystraszyłam, oczywiście pomyślałam, że mi dziecko ukradła.... :-) Okazało się, że niania położyła Gabę spać! Poradziła sobie, normalnie jestem z nich dumna, mam nadzieję, że jeszcze picie z butli dobrze im pójdzie...
Fajnie,ze się polubiły i,ze niania znalazła klucz do serducha Gabusi.Oby tak dalej.

reklama
Dziewczynki.....naprawde jeszcze raz dziekuje za kazde dobre slowo wsparcia....jestescie nieocenione......:-):-)

Mamstud.......no super ze niania sobie daje rade z Gabunia...tak to bedziesz miala glowe spokojna....:tak::tak:....a powiedz mi bo chyba przeoczylam ...czy znalas te pania wczesnioe czy to z polecenia....:confused2::confused2:

A i zapomialam napisac ze postanowilismy z mezem ze bedziemy miec choinke albo pieknie ustrojony kominek i taka malutka namiastke swiat....tak dla dziewczynek.......zeby one tez jak ine dzieci znalazly prezent pod choinka a my zebysmy mieli z tego najwieksza radosc....

Monika1977 - genialny pomysł! Dzięki :tak: Mam go jeszcze - więc zrobię fotkę :-)

No i sobie popisałam.. Nie - uff..fałszywy alarm ;-)
Ja już mam coraz mniej cierpliwości.. Patryk do północy budzi się co godzinę lub częściej..possie pierś..zaśnie..i znowu się budzi po kilkudziesięciu minutach.. tak w kółko... :eek:

Jola - fajnie, że dla dziewczynek ustawicie choinkę :happy: Też kupiłam i już stoi..heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry