• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Codziennie od kilku dni przychodzi do nas niania, pisałam kiedyś, że mają się dziewczyny poznać. Ja w tym czasie wychodzę odbierać Andrzejka, robię jakieś zakupki, a po powrocie gotuję, sprzątam i inne tego typu przyjemności . Dziś, gdy wróciłam z przedszkola nie było ich na dole i muszę powiedzieć, że trochę się wystraszyłam, oczywiście pomyślałam, że mi dziecko ukradła.... :-) Okazało się, że niania położyła Gabę spać! Poradziła sobie, normalnie jestem z nich dumna, mam nadzieję, że jeszcze picie z butli dobrze im pójdzie...
Fajnie,ze się polubiły i,ze niania znalazła klucz do serducha Gabusi.Oby tak dalej.

reklama
Dziewczynki.....naprawde jeszcze raz dziekuje za kazde dobre slowo wsparcia....jestescie nieocenione......:-):-)

Mamstud.......no super ze niania sobie daje rade z Gabunia...tak to bedziesz miala glowe spokojna....:tak::tak:....a powiedz mi bo chyba przeoczylam ...czy znalas te pania wczesnioe czy to z polecenia....:confused2::confused2:

A i zapomialam napisac ze postanowilismy z mezem ze bedziemy miec choinke albo pieknie ustrojony kominek i taka malutka namiastke swiat....tak dla dziewczynek.......zeby one tez jak ine dzieci znalazly prezent pod choinka a my zebysmy mieli z tego najwieksza radosc....

Monika1977 - genialny pomysł! Dzięki :tak: Mam go jeszcze - więc zrobię fotkę :-)

No i sobie popisałam.. Nie - uff..fałszywy alarm ;-)
Ja już mam coraz mniej cierpliwości.. Patryk do północy budzi się co godzinę lub częściej..possie pierś..zaśnie..i znowu się budzi po kilkudziesięciu minutach.. tak w kółko... :eek:

Jola - fajnie, że dla dziewczynek ustawicie choinkę :happy: Też kupiłam i już stoi..heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry