mamamatysia
Fanka BB :)
WpadajcieI ja i ja, ok?![]()

Tatko jedzie pod koniec maja więc trzeci tydzień czerwca będą na miejscu.Można będzie na grila wrzucić
do tego pyszniutka sałatka grecka albo szopska mniam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WpadajcieI ja i ja, ok?![]()

Tatko jedzie pod koniec maja więc trzeci tydzień czerwca będą na miejscu.Można będzie na grila wrzucić

WpadajcieTatko jedzie pod koniec maja więc trzeci tydzień czerwca będą na miejscu.Można będzie na grila wrzucić
![]()
Ale jak to się skończy? Wino pewnie otworzę 

łapki mi odpadają normalnie 
tylko jak się piecze to śmierdzi 
będzie dobrze - jutro obudzisz się z lepszym nastrojem, słoneczko zagości w twoim serduszku 
mua :****
na prawdę zazdroszczę, bo ja rybki kocham, od czasu do czasu schabowy - a tak to na rybach mogłabym żyć 
jem tylko jedna maluśka porcję na wigilię... znaczy się mięsko z karpia kocham nad życie - ale te ości mnie do szewskiej pasji doprowadzają 

Mój M się zastanawia sie po co się zapisałam na ćwiczenia skoro i tak siedzę przy laptopie z paczką chipsów(deserek po zapiekankach:-)) przeglądam przepisy i gadam z wami o jedzeniuO Jezusku .... a ja na poście ... żołądek do żeber się przytula .... :-( Chyba jednak wszamię coś ... mam jeszcze kawałek chorizo i jakiś dobry serekAle jak to się skończy? Wino pewnie otworzę
![]()
Co za patologia
JoIu czy ryba panga nadaje się na zupę dIa dziecka? Nie mam innej a nie chce mi się jutro iść do rybnego.Wszystko przez te krewetkary![]()
Mój M się zastanawia sie po co się zapisałam na ćwiczenia skoro i tak siedzę przy laptopie z paczką chipsów(deserek po zapiekankach:-)) przeglądam przepisy i gadam z wami o jedzeniu

Magdę M skonfiskował mi mój M bo jak miałam depresję to przez tydzień siedziałam w pizamie przed telewizorem i oglądałam w kółko 55 odcinków ulubionego serialu
mmatysia, tak słyszałam że panga zła i nedobra
a dlaczego nie możesz oglądać Magdy M? dołująca, tak? :-(
jakuś jak ja ci zazdroszczę że synuś może jeść rybki - i to już takie różne odmiany jadłna prawdę zazdroszczę, bo ja rybki kocham, od czasu do czasu schabowy - a tak to na rybach mogłabym żyć
za krapiem też nie przepadamjem tylko jedna maluśka porcję na wigilię... znaczy się mięsko z karpia kocham nad życie - ale te ości mnie do szewskiej pasji doprowadzają
łosoć mniam, zawsze kupuje sobie takie płaty i kłade na kanapeczkę. odjazd normalnie.
ide sobie coś do żarełka zrobić, bo ja dziś tylko makaron jadłam i mi w brzusiu burczy

Ja co do ryb to tez nie bardzo sie wypowiem bo tu w uk je sie calkiem inne rybki....codziennoscia jest salmon (losos), halibut (plastuga) ryba bardzo droga ale przepyszna...., plaice (fladra), sea bass (labraks) se brem (dorada), i bardzo popularny cod ( dorsz).......takze widzisz.......a moje dziewczyny narazie jadly lososia, dorsza i fladre....:-)

Mówię mu że spalimy razem w wiadomym miejscu;-).A na taniec zapisałam się z innych wzgledów:-)Ha ha haaaaa
Pozdrów M i przybij mu piątaka ode mnie
Jak musisz to wytłumacz mu że bilans przynajmniej wychodzi bliski zeru, a tak, miałabyś niezłą kaloryczną nadwyżkę ;-)