Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mówię mu że spalimy razem w wiadomym miejscu;-).A na taniec zapisałam się z innych wzgledów:-)

Ostatnio zrobiłam się ociężała jak słoń .Chce się porozciągać, nabrać odpowiednich kształtów i sprężystosci. Mam nadzieję ,że ciało szybko przypomni sobie te 6 lat treningów.A jak nie to...na siłę:-)eeee, no to dobrze mu mówisz :-)
Czepiał się nie będzie
A z jakich względów
Monia co z Tobą? Samych pyszności się wyrzekasz![]()
Bardzo bym chciała już w ten weekend, ale nie wiem czy teść prysznic złoży... Ale w przyszły to już na pewno. Bo zgłupieję totalnie!!!No właśnie Marzenko kiedy idziecie na swoje?
Wytrzymaj jeszcze trochę:-):-):-) Pomyśl o świętach w nowym domku:-):-)Co do robali to się z Moniką zagadzam.
Monika a u Ciebie Sławek je? Bo u mnie je robale.
Ale rybki barrrrrdddddzzzzo lubię!!!
Bardzo bym chciała już w ten weekend, ale nie wiem czy teść prysznic złoży... Ale w przyszły to już na pewno. Bo zgłupieję totalnie!!!

Ja też nie kupuję, ale on sam kupujeMarzenko może by i jadł aIe ja nie kupuje tego dziadostwa.![]()

rybki wszelakie uwielbiam...:-)
mnie ona nie przekonuje bo właśnie wolę zrelaksować się na leżąco..
Rozumiem, że dopadł Cię baby blues.. moja bliska koleżanka miała taką deprechę, że jej nie poznawałam..najgorzej, że nie chciała iść do lekarza..w końcu się przemogła i już jest w porządku. Dlatego cieszę się, że szybko poradziłaś się lekarza. A przy dwojgu dzieci to naprawdę jest ciężko - ja Cię cały czas podziwiam
a i SUPER, że wyniki wyszły dobre